Crest 3D Whitestrips™ Supreme

Ota yhteyttä, jos haluat saada päivityksiä tuotteidemme varastosta.

Crest 3D Whitestrips™ Supreme on Crestin vahvin julkaisema tuote. Nämä liuskat sopivat ehkäisemään pinttyneitä värjäytymiä. (Huom: näissä liuskoissa ei ole ’Advanced Seal’ -tekniikkaa).

Mikä on haluamasi hoitoaika?

Poista

Välitön 3 € ALENNUS uusille jäsenille.

Katso alennusohjelmamme.

Miksi tilata meiltä?
Nopea toimitus

• Tilauksesi toimitetaan 3 – 5 päivässä ja voit seurata paketin etenemistä seurantakoodilla.

• Voit seurata tilauksesi kulkua.

• Ilmainen toimitus Suomeen.

Toimitus 24 tunnin sisällä

Valitse ilmainen toimitus ja saat tilauksesi muutamassa päivässä. Jos kuitenkin haluat vastaanottaa tilauksesi vieläkin nopeammin, voit valita 24 tunnin toimitusvaihtoehdon, joka löytyy kassalla tilauksen tekemisen yhteydessä. Tämä vaihtoehto maksaa hieman enemmän, mutta jos tilaat ennen klo 11.00, tilauksesi toimitetaan 24 tunnin sisällä.

Tilaa nyt, maksa
14 päivän kuluessa

• Voit valita Whitestrips™ ostoksesi maksutavaksi Klarnan ja maksaa jälkikäteen. Se on superhelppoa! Valitse kassalla "Klarna – Lasku". Tilauksesi lähetetään heti ja voit maksaa sen 14 päivän kuluessa.

Tilaa suurella alennuksella!

• Haluaisitko säästää Whitestrips™ ostoksestasi? Luo tili 10 sekunnissa ja saat Whitestrips™ ostoksesi alennettuun hintaan. Ansaitse niin paljon alennusta kuin haluat tai saa seuraava hoitosi jopa ILMAISEKSI! Miten? Katso Alennusohjelmamme.

Tyytyväisyystakuu

• 98% tuotetta testanneista käyttäjistä ovat saavuttaneet yllättäviä tuloksia Oral-B:n ja Crestin Whitestrips™-tuotteen avulla.

• Etkö ole tyytyväinen tulokseen? Älä huoli, autamme sinua saavuttamaan kauniit ja valkoiset hampaat.

• Lue Whitestrips™-tuotteen ostaneiden asiakkaiden arvosteluja.

Alkuperäiset Whitestrips™
tuotteet Yhdysvalloista

• Varo! Monet nettikaupat, jotka myyvät halpoja Whitestrips™ tuotteita, ostavat ne Kiinasta. Nämä eivät ole yhtä laadukkaita kuin alkuperäiset Whitestrips™ -tuotteet Yhdysvalloista. Saamme usein valituksia näiden väärennettyjen tuotteiden uhreilta. Tilatessasi meiltä saat takuuvarmasti alkuperäisiä Whitestrips™ tuotteita.

Mistä tunnistaa väärennetyt liuskat?

Asiakasarviot

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? Jätä arvio ja ansaitse 80 pistettä.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? tai luo tili ja ansaitse 80 pistettä arviollasi.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

15 tuotearviota

15 arviota tuotteelle Crest 3D Whitestrips™ Supreme

 1. Aki

  Tilaan näitä usein, todella toimii hyvin

 2. Iiris

  Pikatoimitus. Tekee mitä se lupaa. Ainoa miinus on, että nämä liuskat eivät tartu täydellisesti ja jos et kiinnitä niihin huomiota ne liikkuvat. Mutta muuten erittäin tyytyväinen. Minun valkoiset hampaat ovat myös huomattu ympärilläni. Ja saan säännöllisesti kysymyksiä niistä, miten hampaani ovat niin valkoiset!

 3. Iina

  Kahden päivän kuluttua jo tuloksia! Nämä tarttuvat vähemmän kuin muut Crestin Whitestripsit, m0utta asia on selvästi huomattu. Erittäin suositeltavaa!

 4. Outi

  Erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen. Nämä liuskat on vaikeampi asettaa kuin Professional Effects- liuskat. Mutta kolmen kerran jälkeen tulos on varmasti näkyvissä.

 5. Aukusti

  Näkyvästi valkoisemmat hampaat, hieman vaikeampi asettaa kuin muut. Mutta paljon vähemmän herkkyyttä… ja parempi vaikutus!!

 6. Leena

  Erittäin tyytyväinen Crest Whitestrips Supremeen. Sinun täytyy uhrata vähän siihen, ei liikaa juttelua, mutta tulos näkyy. Hieno tulos. Sen arvoista.

 7. Katariina

  Tilasi hoitoon 7 päivää kokeilla, ja jo neljän päivän kuluttua, näet paljon eroja. Aion ottaa toisen puolihoidon tuloksen täydentämiseksi! Ota huomioon, että sinun täytyy malttaa olla paikoillaan 30 minuuttia koska ne liikkuvat helposti.

 8. Tuuli

  Näin jo kahden kerran jälkeen eron!

 9. Helmi

  Pikatoimitus. Parhaat valkaisuliuskat toistaiseksi, olen erittäin tyytyväinen!!

 10. Lotta

  Tyytyväinen toimitukseen ja tulokseen

 11. Milja

  Käytin Whitestrips Supremea ja olen erittäin tyytyväinen tämän tuotteeseen! Olen saanut paljon positiivisia kommentteja ja suosittelen kaikille tätä tuotetta. Nopea toimitus, helppokäyttöinen ja hyvä tulos! loistava!

 12. Noora

  Kolmen päivän kuluttua huomasin eron. Pysyy hyvin ja tarttuu hampaisiin. Helppokäyttöinen

 13. Elina

  Olin hyvin utelias toimiiko tämä. Kokeilin vain yhtä liuskaa, mutta näen eron. Kun aikaa kuluu, liuskat kiinnittyvät vähemmän, mutta tämä ei ole suuri ongelma. Liuskat nopeasti toimitettu. Olen utelias lopputulokseen!

 14. Päivikki

  Hampaani ovat hyvin valkoiset!

 15. Anniina

  En usko tätä ensisilmäyksellä. Mutta olen käyttänyt pienen paketin ja olen hämmästynyt tuloksiin. Liuskat ovat hyväksi hampaille ja kiinnittyvät hyvin, joten voit tehdä omia asioita. Lisäksi liuskoissa on kevyt raikas tuoksu, joka antoi minulle mukavan ja puhtaan tunteen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Peruuta

Tuotetiedot

Crest 3D Whitestrips™ Supreme on luotettava hoito hampaillesi. Onko sinulla pinttyneitä tahroja hampaissasi, joista haluat päästä eroon? Nämä Whitestrips™ -liuskat sopivat sinulle. Tämä on voimakkain Crestin tarjoama tuote. Ihanteellinen niille, ketkä haluavat erittäin valkoiset hampaat tai joille muut Whitestrips™ -tuotteet eivät saaneet aikaan haluttua lopputulosta.
Supreme Whitestrips™ -liuskoissa ei ole uusinta ”Advanced Seal” -tekniikkaa, jonka vuoksi ne Eivät kiinnity hampaisiisi tarpeeksi hyvin. Parhaan tuloksen saamiseksi on suositeltavaa käydä makuulle hoidon ajaksi, jotta liuskat eivät liiku.
HUOMIOI: Tämä tuote on vahvin mahdollinen vaihtoehto, joten suosittelemme sitä käytettäväksi vain, jos muut Crest 3D Whitestrips™ -tuotteet eivät saaneet aikaan haluttua lopputulosta. Emme myöskään suosittele käyttämään kaikkia 42 liuskaa kerralla 21 päivän aikana. Voit käyttää liuskoja 1 tai kaksi kertaa, 30 minuuttia päivässä, ja yleensä maksimaalinen valkoisuus saavutetaan 10 päivän sisällä. Valkaisun jatkamista ei suositella, sillä hampaasi eivät voi tulla enää valkoisemmiksi, ja se saattaisi rasittaa hammaskiillettäsi liikaa.
Jos haluat voimakkaan hoidon, suosittelemme Supreme Flexfitiä. Se on tehokas hoito, joka on miellyttävämpi käytössä.
Kuinka se toimii?
Crest 3D Whitestrips™ Supreme sisältää liuskoja ilman Advanced Seal -tekniikkaa. Ne eivät tartu hampaisiisi yhtä voimakkaasti, joten ne voivat liikkua käytön aikana. Hoidon aikana kannatta istua tai maata paikallaan. Parhaan lopputuloksen saamiseksi, käytä niitä kahdesti päivässä, 30 minuutin ajan.
Kenelle?
Crest 3D Whitestrips™ Supreme sopii niille, joille Crest 3D Whitestrips™ Professional tai Supreme Flexfit ei saanut aikaan haluttuja tuloksia.
Ei sovi henkilöille, joilla on herkät hampaat.
– Käytä kahdesti päivässä, 30 minuutin ajan kunnes saat halutun lopputuloksen
– Vähemmän käyttäjäystävällinen kuin toiset liuskat
– Kaikkein voimakkain tuote
– Sisältää suomenkieliset käyttöohjeet
Eikö Crest 3D Whitestrips™ ole ennestään tuttu? Katso alla oleva video.

Muut Whitestrips™ -tuotteet

Valikko