Crest 3D Whitestrips™ Luxe Supreme Flexfit

Ota yhteyttä, jos haluat saada päivityksiä tuotteidemme varastosta.

Crest 3D Whitestrips™ Supreme Flexfit on 21 päivän perusteellinen hoito. Nämä liuskat ovat vahvempia, ja niiden avulla voit saavuttaa tuloksi, jotka on verrattavissa kaikkein kalleimpiin ammattimaisiin valkaisuhoitoihin. Jopa 14 sävyä vaaleampi lopputulos.

Mikä on haluamasi hoitoaika?

Poista

Välitön 3 € ALENNUS uusille jäsenille.

Katso alennusohjelmamme.

Miksi tilata meiltä?
Nopea toimitus

• Tilauksesi toimitetaan 3 – 5 päivässä ja voit seurata paketin etenemistä seurantakoodilla.

• Voit seurata tilauksesi kulkua.

• Ilmainen toimitus Suomeen.

Toimitus 24 tunnin sisällä

Valitse ilmainen toimitus ja saat tilauksesi muutamassa päivässä. Jos kuitenkin haluat vastaanottaa tilauksesi vieläkin nopeammin, voit valita 24 tunnin toimitusvaihtoehdon, joka löytyy kassalla tilauksen tekemisen yhteydessä. Tämä vaihtoehto maksaa hieman enemmän, mutta jos tilaat ennen klo 11.00, tilauksesi toimitetaan 24 tunnin sisällä.

Tilaa nyt, maksa
14 päivän kuluessa

• Voit valita Whitestrips™ ostoksesi maksutavaksi Klarnan ja maksaa jälkikäteen. Se on superhelppoa! Valitse kassalla "Klarna – Lasku". Tilauksesi lähetetään heti ja voit maksaa sen 14 päivän kuluessa.

Tilaa suurella alennuksella!

• Haluaisitko säästää Whitestrips™ ostoksestasi? Luo tili 10 sekunnissa ja saat Whitestrips™ ostoksesi alennettuun hintaan. Ansaitse niin paljon alennusta kuin haluat tai saa seuraava hoitosi jopa ILMAISEKSI! Miten? Katso Alennusohjelmamme.

Tyytyväisyystakuu

• 98% tuotetta testanneista käyttäjistä ovat saavuttaneet yllättäviä tuloksia Oral-B:n ja Crestin Whitestrips™-tuotteen avulla.

• Etkö ole tyytyväinen tulokseen? Älä huoli, autamme sinua saavuttamaan kauniit ja valkoiset hampaat.

• Lue Whitestrips™-tuotteen ostaneiden asiakkaiden arvosteluja.

Alkuperäiset Whitestrips™
tuotteet Yhdysvalloista

• Varo! Monet nettikaupat, jotka myyvät halpoja Whitestrips™ tuotteita, ostavat ne Kiinasta. Nämä eivät ole yhtä laadukkaita kuin alkuperäiset Whitestrips™ -tuotteet Yhdysvalloista. Saamme usein valituksia näiden väärennettyjen tuotteiden uhreilta. Tilatessasi meiltä saat takuuvarmasti alkuperäisiä Whitestrips™ tuotteita.

Mistä tunnistaa väärennetyt liuskat?

Asiakasarviot

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? Jätä arvio ja ansaitse 80 pistettä.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? tai luo tili ja ansaitse 80 pistettä arviollasi.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

56 tuotearviota

56 arviota tuotteelle Crest 3D Whitestrips™ Luxe Supreme Flexfit

 1. valentina.lafiura

  Tilasin ja olen todella tyytyväinen. Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen eron huomaa selkeästi!! Odotan innolla tuloksia, jotka on viikon jälkeen nähtävillä!!

 2. Siiri

  hyvin nopeasti näet näiden liuskojen vaikutuksen. Erittäin suositeltavaa. Helppo asettaa. Huomaa, että hampaani ovat herkempiä näille kuin muille liuskoille.

 3. Kauko

  Tämä tuote tekee hampaasi valkoisiksi, oikeasti! Ostin puolihoidon ja jo parin liuskan jälkeen tulokset olivat näkyviä. Koska tunsin jotain herkkyyttä hampaissa, pidin enemmän taukoja hoitojen välissä ja kaikki meni hyvin.

 4. Viola

  Ensimmäistä kertaa vahvin variantti. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Hampaat näyttävät 10 liuskan käytön jälkeen paljon paremmilta, vaaleammilta ja kirkkaammilta. Yksi rakentava kritiikki on, että nämä kaksi liuskaa eivät valitettavasti ole yhtä suuret. Liuskan alaosa on huomattavasti pienempi ja en todellakaan ymmärrä miksi. Koska se ei kata koko alahammasta. Molemmat liuskat olisi oltava samat ylä- ja alaosassa. Tästä ei todellakaan ole kyse, ja se on todella valitettavaa. Joten jos hymyilet täysillä, haluat että keltaiset etuhampaat ja kulmahampaat ovat myös loistavan valkoisia. Kaiken kaikkiaan hyvä tulos. Toivottavasti tämä muuttuu.

 5. Miika

  Näet tuloksen heti ensimmäisen kerran jälkeen. Siksi käytän aina niitä 2 viikon välein. Joten pidän kauniit valkoiset hampaat!

 6. iiris.waltari

  Puolihoito toimi todella hyvin!

 7. Julius

  Ostin täysihoidon (20 liuskaa) tyttärelleni. He olivat helppo asettaa. Vaikutus oli nähtävissä muutaman päivän kuluttua. Otimme kuvia ennen, välissä ja sen jälkeen. Tulos oli yli odotusten.

 8. Ida

  Tätini oli hyvin onnellinen puolihoitoon ja jo viiden päivän kuluttua hän näki valtavan eron! Joten tuote toimii hyvin

 9. Karoliina

  Puolihoidon jälkeen jo mahtavia tuloksia. Jopa hammaslääkäri antoi minulle kehuja säteilevän valkoisista hampaistani. Varmasti teen toisen puolihoidon… hyvä!

 10. Anni

  Kahden päivän kuluttua jo ilmeinen ero! 10 päivän jälkeen, hampaani olivat hieman herkkiä, mutta ei sietämätöntä. Kun tämä on jälleen varastossa ostan täysihoidon seuraavan kerran.

 11. Jesse

  Olen tilannut Supreme Crest Flexfit useita kertoja ja hampaani ovat todella paljon valkoisemmat. Muutkin ovat myös huomanneet tämän.

 12. Taina

  Hampaat ovat valkoiset kahden käytön jälkeen! Kannattaa pitää käsittelyn välissä taukoja ja huuhdella hampaita vedellä, jos sinulla on herkät hampaat.

 13. Riitta

  Mahtavaa, tämä on ensimmäinen tuote, joka tekee hampaistani todella vaaleampia. Harmi ettei mukana tullut sävykorttia.

 14. Kaija

  Todellinen vaikutus! Kahden kerran käytön jälkeen olen nähnyt tuloksia! Käyttö on erittäin helppoa ja se on helppo asettaa. Olen erittäin tyytyväinen!!

 15. Lea

  Ihanteellinen hoito. Nopea ja helppo käyttää. Tulokset olivat näkyviä jo kolmen päivän jälkeen. Se ei satu lainkaan.

 16. Irma

  Kiitos! Olen tilannut vain puolihoidon ja hampaani ovat paljon vaaleampia. Oli joitakin herkkyyttä hampaissa. Minun piti pitää kaksi päivää väliä jokaisen käsittelyn välillä, mutta muuten hyvä!

 17. Milla

  Supreme variant toimii, hampaani ovat todella paremman näköiset. Kätevä tilaus ja nopea toimitus! Erittäin tyytyväinen!

 18. Enni

  Olen naurettavan onnellinen! Näin tuloksia jo kahden käyttö kerran jälkeen.

 19. Jan

  Käytin Supreme- liuskoja viikon ja näen joitakin eroja. En ole aivan tyytyväinen, joten tilaan toisen käsittelyn.

 20. Mia

  Aluksi olin hieman skeptinen. Mutta olen hyvin tyytyväinen tulokseen. Aion tilata puolihoidon ylläpitämään sitä

 21. Joel

  Olen tyytyväinen Whitestripseihin, minun täytyy jatkaa vielä muutaman kerran, mutta huomasin ensimmäisen kerran jälkeen eron. Toimitus oli nopea, kiitos siitä!

 22. Terttu

  Se todella on toiminut. Vaikka vain 10 hoitoa, se on havaittavissa. Ehdoton ostos

 23. Paula

  Nopea toimitus ja mahtuu postilaatikkoon. Käytän liuskoja muutaman päivän välein ja minun hampaat näyttävät valkoisemmilta. Helppo ja halvempi kuin sellaiset kalpenevat. Se toimii hyvin ja jatkan käyttöä

 24. Aurora

  Näin tulokset jo kahden kerran jälkeen ja hampaistani on tullut niin paljon vaaleampia. En kärsi herkistä hampaista ja ne oli helppo käyttää. Erittäin suositeltavaa!

 25. Niklas

  Liuskat toimitettiin seuraavana päivänä! Olen tehnyt 10 vuorokautta kestäneen hoidon ja huomasin eron vain 3-4 päivän jälkeen. Ei ole ollut mitään kipuja hampaissa, ehdottomasti suositeltavaa!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Peruuta

Tuotetiedot

Crest 3D Whitestrips™ Supreme Flexfitiä suositellaan kaikille, jotka haluavat valkaista hampaansa. Tällä hoidolla saat samat tulokset kuin kalliilla klinikkahoidolla. Crest 3D Whitestrips™ Supreme Flexfit on täysin uudistettu ja se on nyt entistäkin miellyttävämpi käyttää. Nämä Whitestrips™ -liuskat ovat 30% pidemmät, joten valkaiset samalla hoidolla enemmän hampaita. Tämä tuote sisältää ”Advanced Seal” -tekniikan, jotta voit tehdä päivittäisiä askareitasi valkaisun aikana.
Crest 3D Whitestrips™ Supreme Flexfit sisältää samoja ainesosia, joita hammaslääkärit käyttävät turvalliseen hampaiden valkaisuun.
Kuinka se toimii?
Anna Crest 3D Whitestrips™ Supreme Flexfit -liuskojen vaikuttaa 60 minuutin ajan, ja käytä niitä päivittäin 21 päivän ajan saavuttaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen – tai kunnes saavutat haluamasi tuloksen.
Kenelle?
Nämä Whitestrips™ -liuskat sopivat kenelle tahansa, joka haluaa valkoisemmat hampaat. Ne ovat kaikkein käyttäjäystävällisimmät liuskat markkinoilla. Ne kiinnittyvät hyvin ja muotoutuvat hampaisiisi.
– Käytä 21 päivän ajan, 60 minuuttia kerrallaan parhaan tuloksen saamiseksi.
– Sopii kaikille
– Käyttäjäystävällisin tuote
– Sisältää suomenkieliset käyttöohjeet
– Näkyvät tulokset vähintään 18 kuukauden ajan
Eikö Crest 3D Whitestrips™ ole ennestään tuttu? Katso alla oleva video.

Muut Whitestrips™ -tuotteet

Valikko