Crest 3D Whitestrips™ Luxe Supreme Flexfit

Ota yhteyttä, jos haluat saada päivityksiä tuotteidemme varastosta.

Crest 3D Whitestrips™ Supreme Flexfit on 21 päivän perusteellinen hoito. Nämä liuskat ovat vahvempia, ja niiden avulla voit saavuttaa tuloksi, jotka on verrattavissa kaikkein kalleimpiin ammattimaisiin valkaisuhoitoihin. Jopa 14 sävyä vaaleampi lopputulos.

Mikä on haluamasi hoitoaika?

Poista

Välitön 3 € ALENNUS uusille jäsenille.

Katso alennusohjelmamme.

Miksi tilata meiltä?
Nopea toimitus

• Tilaa ennen klo 21:00 ja tilauksesi toimitetaan 2-4 päivässä.

• Voit seurata tilauksesi kulkua.

• Ilmainen toimitus Suomeen.

Tilaa nyt, maksa
14 päivän kuluessa

• Voit valita Whitestrips™ ostoksesi maksutavaksi Klarnan ja maksaa jälkikäteen. Se on superhelppoa! Valitse kassalla "Klarna – Lasku". Tilauksesi lähetetään heti ja voit maksaa sen 14 päivän kuluessa.

Tilaa suurella alennuksella!

• Haluaisitko säästää Whitestrips™ ostoksestasi? Luo tili 10 sekunnissa ja saat Whitestrips™ ostoksesi alennettuun hintaan. Ansaitse niin paljon alennusta kuin haluat tai saa seuraava hoitosi jopa ILMAISEKSI! Miten? Katso Alennusohjelmamme.

Alkuperäiset Whitestrips™
tuotteet Yhdysvalloista

• Varo! Monet nettikaupat, jotka myyvät halpoja Whitestrips™ tuotteita, ostavat ne Kiinasta. Nämä eivät ole yhtä laadukkaita kuin alkuperäiset Whitestrips™ -tuotteet Yhdysvalloista. Saamme usein valituksia näiden väärennettyjen tuotteiden uhreilta. Tilatessasi meiltä saat takuuvarmasti alkuperäisiä Whitestrips™ tuotteita.

Mistä tunnistaa väärennetyt liuskat?

Asiakasarviot

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? Jätä arvio ja ansaitse 80 pistettä.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? tai luo tili ja ansaitse 80 pistettä arviollasi.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

56 tuotearviota

56 arviota tuotteelle Crest 3D Whitestrips™ Luxe Supreme Flexfit

 1. Avatar

  valentina.lafiura

  Tilasin ja olen todella tyytyväinen. Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen eron huomaa selkeästi!! Odotan innolla tuloksia, jotka on viikon jälkeen nähtävillä!!

 2. Avatar

  Siiri

  hyvin nopeasti näet näiden liuskojen vaikutuksen. Erittäin suositeltavaa. Helppo asettaa. Huomaa, että hampaani ovat herkempiä näille kuin muille liuskoille.

 3. Avatar

  Kauko

  Tämä tuote tekee hampaasi valkoisiksi, oikeasti! Ostin puolihoidon ja jo parin liuskan jälkeen tulokset olivat näkyviä. Koska tunsin jotain herkkyyttä hampaissa, pidin enemmän taukoja hoitojen välissä ja kaikki meni hyvin.

 4. Avatar

  Viola

  Ensimmäistä kertaa vahvin variantti. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Hampaat näyttävät 10 liuskan käytön jälkeen paljon paremmilta, vaaleammilta ja kirkkaammilta. Yksi rakentava kritiikki on, että nämä kaksi liuskaa eivät valitettavasti ole yhtä suuret. Liuskan alaosa on huomattavasti pienempi ja en todellakaan ymmärrä miksi. Koska se ei kata koko alahammasta. Molemmat liuskat olisi oltava samat ylä- ja alaosassa. Tästä ei todellakaan ole kyse, ja se on todella valitettavaa. Joten jos hymyilet täysillä, haluat että keltaiset etuhampaat ja kulmahampaat ovat myös loistavan valkoisia. Kaiken kaikkiaan hyvä tulos. Toivottavasti tämä muuttuu.

 5. Avatar

  Miika

  Näet tuloksen heti ensimmäisen kerran jälkeen. Siksi käytän aina niitä 2 viikon välein. Joten pidän kauniit valkoiset hampaat!

 6. Avatar

  iiris.waltari

  Puolihoito toimi todella hyvin!

 7. Avatar

  Julius

  Ostin täysihoidon (20 liuskaa) tyttärelleni. He olivat helppo asettaa. Vaikutus oli nähtävissä muutaman päivän kuluttua. Otimme kuvia ennen, välissä ja sen jälkeen. Tulos oli yli odotusten.

 8. Avatar

  Ida

  Tätini oli hyvin onnellinen puolihoitoon ja jo viiden päivän kuluttua hän näki valtavan eron! Joten tuote toimii hyvin

 9. Avatar

  Karoliina

  Puolihoidon jälkeen jo mahtavia tuloksia. Jopa hammaslääkäri antoi minulle kehuja säteilevän valkoisista hampaistani. Varmasti teen toisen puolihoidon… hyvä!

 10. Avatar

  Anni

  Kahden päivän kuluttua jo ilmeinen ero! 10 päivän jälkeen, hampaani olivat hieman herkkiä, mutta ei sietämätöntä. Kun tämä on jälleen varastossa ostan täysihoidon seuraavan kerran.

 11. Avatar

  Jesse

  Olen tilannut Supreme Crest Flexfit useita kertoja ja hampaani ovat todella paljon valkoisemmat. Muutkin ovat myös huomanneet tämän.

 12. Avatar

  Taina

  Hampaat ovat valkoiset kahden käytön jälkeen! Kannattaa pitää käsittelyn välissä taukoja ja huuhdella hampaita vedellä, jos sinulla on herkät hampaat.

 13. Avatar

  Riitta

  Mahtavaa, tämä on ensimmäinen tuote, joka tekee hampaistani todella vaaleampia. Harmi ettei mukana tullut sävykorttia.

 14. Avatar

  Kaija

  Todellinen vaikutus! Kahden kerran käytön jälkeen olen nähnyt tuloksia! Käyttö on erittäin helppoa ja se on helppo asettaa. Olen erittäin tyytyväinen!!

 15. Avatar

  Lea

  Ihanteellinen hoito. Nopea ja helppo käyttää. Tulokset olivat näkyviä jo kolmen päivän jälkeen. Se ei satu lainkaan.

 16. Avatar

  Irma

  Kiitos! Olen tilannut vain puolihoidon ja hampaani ovat paljon vaaleampia. Oli joitakin herkkyyttä hampaissa. Minun piti pitää kaksi päivää väliä jokaisen käsittelyn välillä, mutta muuten hyvä!

 17. Avatar

  Milla

  Supreme variant toimii, hampaani ovat todella paremman näköiset. Kätevä tilaus ja nopea toimitus! Erittäin tyytyväinen!

 18. Avatar

  Enni

  Olen naurettavan onnellinen! Näin tuloksia jo kahden käyttö kerran jälkeen.

 19. Avatar

  Jan

  Käytin Supreme- liuskoja viikon ja näen joitakin eroja. En ole aivan tyytyväinen, joten tilaan toisen käsittelyn.

 20. Avatar

  Mia

  Aluksi olin hieman skeptinen. Mutta olen hyvin tyytyväinen tulokseen. Aion tilata puolihoidon ylläpitämään sitä

 21. Avatar

  Joel

  Olen tyytyväinen Whitestripseihin, minun täytyy jatkaa vielä muutaman kerran, mutta huomasin ensimmäisen kerran jälkeen eron. Toimitus oli nopea, kiitos siitä!

 22. Avatar

  Terttu

  Se todella on toiminut. Vaikka vain 10 hoitoa, se on havaittavissa. Ehdoton ostos

 23. Avatar

  Paula

  Nopea toimitus ja mahtuu postilaatikkoon. Käytän liuskoja muutaman päivän välein ja minun hampaat näyttävät valkoisemmilta. Helppo ja halvempi kuin sellaiset kalpenevat. Se toimii hyvin ja jatkan käyttöä

 24. Avatar

  Aurora

  Näin tulokset jo kahden kerran jälkeen ja hampaistani on tullut niin paljon vaaleampia. En kärsi herkistä hampaista ja ne oli helppo käyttää. Erittäin suositeltavaa!

 25. Avatar

  Niklas

  Liuskat toimitettiin seuraavana päivänä! Olen tehnyt 10 vuorokautta kestäneen hoidon ja huomasin eron vain 3-4 päivän jälkeen. Ei ole ollut mitään kipuja hampaissa, ehdottomasti suositeltavaa!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Cancel

Tuotetiedot

Crest 3D Whitestrips™ Supreme Flexfitiä suositellaan kaikille, jotka haluavat valkaista hampaansa. Tällä hoidolla saat samat tulokset kuin kalliilla klinikkahoidolla. Crest 3D Whitestrips™ Supreme Flexfit on täysin uudistettu ja se on nyt entistäkin miellyttävämpi käyttää. Nämä Whitestrips™ -liuskat ovat 30% pidemmät, joten valkaiset samalla hoidolla enemmän hampaita. Tämä tuote sisältää ”Advanced Seal” -tekniikan, jotta voit tehdä päivittäisiä askareitasi valkaisun aikana.
Crest 3D Whitestrips™ Supreme Flexfit sisältää samoja ainesosia, joita hammaslääkärit käyttävät turvalliseen hampaiden valkaisuun.
Kuinka se toimii?
Anna Crest 3D Whitestrips™ Supreme Flexfit -liuskojen vaikuttaa 60 minuutin ajan, ja käytä niitä päivittäin 21 päivän ajan saavuttaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen – tai kunnes saavutat haluamasi tuloksen.
Kenelle?
Nämä Whitestrips™ -liuskat sopivat kenelle tahansa, joka haluaa valkoisemmat hampaat. Ne ovat kaikkein käyttäjäystävällisimmät liuskat markkinoilla. Ne kiinnittyvät hyvin ja muotoutuvat hampaisiisi.
– Käytä 21 päivän ajan, 60 minuuttia kerrallaan parhaan tuloksen saamiseksi.
– Sopii kaikille
– Käyttäjäystävällisin tuote
– Sisältää suomenkieliset käyttöohjeet
– Näkyvät tulokset vähintään 18 kuukauden ajan
Eikö Crest 3D Whitestrips™ ole ennestään tuttu? Katso alla oleva video.

Muut Whitestrips™ -tuotteet

Valikko