Turvallisuus ja luotettavuus

Turvallisuus

American Consumer Association

Hampaiden valkaiseminen Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ liuskoilla on turvallinen toimenpide, kunhan sinulla ei ole taustalla vaikuttavia ongelmia, kuten tulehtuneet ikenet, ja kunhan noudatat ohjeita. Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ sisältää peroksidia, samaa hammaskiilteelle turvallista ainesosaa, jota hammaslääkärit käyttävät hampaiden valkaisuun. Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ on todettu turvallisiksi useissa kliinisissä tutkimuksissa, ja ADA ja FDA, eräät maailman tiukimmista turvallisuusohjeista, ovat hyväksyneet ne Yhdysvalloissa.


Väärennetyt liuskat

Koska Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ ovat hyvin menestyneita Yhdysvalloissa, ovat kiinalaiset valmistajat alkaneet kopioida liuskia. Markkinoilla on monia Whitestrips™ tuotemerkkejä, jotka haluavat mukaan kyytiin Crestin menestykseen. Tämän artikkelin lopussa on mainittu muutamia esimerkkejä.

Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ tuotteita kopioidaan myös Kiinassa ja myydään saman tuotemerkin alla. Nämä liuskat ostetaan Hong Kongista ja niitä on vaikea erottaa alkuperäisistä. Ne ovat samat liuskat eivätkä ne juuri eroa toisistaan käytössä. Niilläkin saa valkoisemmat hampaat, mutta niiden laatu on alkuperäisiä liuskoja heikompi. Alkuperäisillä liuskoilla saavutat tuloksia nopeammin ja ne kestävät pidempään.

Koska liikkeellä on monia väärennettyjä liuskoja, on Crest uudistanut pakkauksensa. Näin väärennettyt liuskat on helppo tunnistaa. Niissä on edelleen vanha violetti pakkaus. Crestillä on uusi sininen pakkaus kesäkuusta 2017 lähtien. Tämä on nähtävissä myös Crestin virallisella sivustolla: Crest.com. Myymme yksinomaan vain näitä alkuperäisiä Yhdysvalloista ostettuja Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ liuskoja.

Alkuperäiset Whitestrips™ liuskat Yhdysvalloista

Väärennetty Crest Kiinasta


Muita kiinalaisia Whitestrips™ -tuotemerkkejä:


Mitä tehdä vihloville hampaille?

Jos hampaitasi vihloo liikaa Whitestrips™ -liuskojen käytön aikana tai sen jälkeen, lopeta käyttö 1-3 päiväksi, ja jatka sitten kerran päivässä. Jos ongelmat jatkuvat, lopeta tuotteen käyttö tai kokeile Whitestrips™ -tuotetta pienemmällä vahvuudella. On olemassa monta tapaa lieventää hampaiden vihlontaa. Käytä hammastahnaa, joka on tarkoitettu nimenomaan vihloville hampaille (Sensodyne). Käytä pehmeää hammasharjaa lieventääksesi hammaskiilteelle aiheutuvaa painetta. Käytä fluorituotteita vahvistaaksesi hammaskiillettä.

Vinkki: käytä vihloville hampaille tarkoitettua hammastahnaa Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ liuskojen käytön aikana minimoidaksesi riskit hampaiden vihlontaan.

Lähetetään tänään, jos tilaat seuraavan
x