Crest 3D Whitestrips™ Glamorous White

Ota yhteyttä, jos haluat saada päivityksiä tuotteidemme varastosta.

Crest 3D Whitestrips™ Glamorous White on perusteellinen 14 päivän hoito. Näissä liuskoissa on mieto vahvuus ja ne takaavat, että vuosien aikana värjäytymiä keränneet hampaasi ovat jälleen kauniin valkoiset. Jopa 8 sävyä valkoisemmat hampaat.

Mikä on haluamasi hoitoaika?

Poista

Välitön 3 € ALENNUS uusille jäsenille.

Katso alennusohjelmamme.

Miksi tilata meiltä?
Nopea toimitus

• Tilaa ennen klo 21:00 ja tilauksesi toimitetaan 2-4 päivässä.

• Voit seurata tilauksesi kulkua.

• Ilmainen toimitus Suomeen.

Tilaa nyt, maksa
14 päivän kuluessa

• Voit valita Whitestrips™ ostoksesi maksutavaksi Klarnan ja maksaa jälkikäteen. Se on superhelppoa! Valitse kassalla "Klarna – Lasku". Tilauksesi lähetetään heti ja voit maksaa sen 14 päivän kuluessa.

Tilaa suurella alennuksella!

• Haluaisitko säästää Whitestrips™ ostoksestasi? Luo tili 10 sekunnissa ja saat Whitestrips™ ostoksesi alennettuun hintaan. Ansaitse niin paljon alennusta kuin haluat tai saa seuraava hoitosi jopa ILMAISEKSI! Miten? Katso Alennusohjelmamme.

Alkuperäiset Whitestrips™
tuotteet Yhdysvalloista

• Varo! Monet nettikaupat, jotka myyvät halpoja Whitestrips™ tuotteita, ostavat ne Kiinasta. Nämä eivät ole yhtä laadukkaita kuin alkuperäiset Whitestrips™ -tuotteet Yhdysvalloista. Saamme usein valituksia näiden väärennettyjen tuotteiden uhreilta. Tilatessasi meiltä saat takuuvarmasti alkuperäisiä Whitestrips™ tuotteita.

Mistä tunnistaa väärennetyt liuskat?

Asiakasarviot

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? Jätä arvio ja ansaitse 80 pistettä.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? tai luo tili ja ansaitse 80 pistettä arviollasi.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

31 tuotearviota

31 arviota tuotteelle Crest 3D Whitestrips™ Glamorous White

 1. Avatar

  Maaria

  Käytin ensin Gentle Routinen ja näin vain vähän tulosta. Päätin kokeilla uudelleen Glamorous Whiten kanssa ja nyt olen erittäin tyytyväinen tulokseen! Hampaani ovat huomattavasti valkoisemmat, olen hyvin yllättynyt tuloksesta. Erittäin suositeltavaa!

 2. Avatar

  Aulis

  Yritin muutaman eri vaihtoehtoja valkaista hampaani, nämä liuskat ovat ainoat mitkä toimii hyvin. Saan paljon kehuja siitä, miten valkoiset hampaani ovat.

 3. Avatar

  Jenni

  Näin tuloksia muilla ihmisillä, jotka ovat käyttäneet sitä, valkoiset ja hyvin hoidetun näköiset hampaat. Vain kerran vuodessa, koska muuten minulle tulee herkät hampaat, mutta muuten ok tuote

 4. Avatar

  Marita

  Saan usein kohteliaisuuksia hampaistani, ne näyttävät todella hyviltä jo muutaman päivän jälkeen. Olen uskollinen Whitestripsien käyttäjä ja suosittelen sitä kaikille.

 5. Avatar

  Airi

  Nopea toimitus, valkoiset hampaat jo kahden päivän kuluttua, tai herkät hampaat, kätevät liuskat ja ne säilyvät hyvinä

 6. Avatar

  Arja

  Olen erittäin tyytyväinen näihin liuskoihin! Muutaman kerran jälkeen jo havaittavia tuloksia! Sujuva toimitus ja saan kehuja hymystäni!

 7. Avatar

  Hannele

  En uskonut, että se toimisi niin hyvin, mutta se on erittäin hyvä tuote! Päivän tauko ei ole ongelma, tulos pysyy. Suositeltava!

 8. Avatar

  Orvokki

  Hyvä, nopea toimitus ja se sopii postilaatikkoon. Käytin liuskoja muutaman päivän ja minun hampaat näyttävät valkoisemmilta. Helppo ja halvempaa kuin muut valkaisukäsittelyt. Se toimii hyvin ja aion jatkaa sen käyttämistä

 9. Avatar

  Emma

  Hyvä valkaisuliuskat. Ei kipuja. Voisi olla hieman vahvempi tulos, joten tilaan nyt Supreme Whitestrips. Mutta ehdottomasti suositeltava nopeaan ja tehokkaaseen tulokseen.

 10. Avatar

  Kristina

  Mielestäni Crest Whitestripsit ovat erittäin hyviä! Voit selvästi nähdä eron alusta. Näen, että Gentle Routine toimii paremmin kuin Glamorous White. Lisäksi ne on todella hyvä!!

 11. Avatar

  Anja

  Mietin, miten tämä toimii, mutta nyt kuukautta myöhemmin tulokset ovat edelleen olemassa! Nyt haluan tilata toisen puolihoidon huoltoa varten. Todella todella iloinen!!

 12. Avatar

  Aulikki

  Nopea ja hyvä toimitus. Kuten kuvattu. Liuskat tulisi olla hieman kauemmin alahampaissa, mutta se on valmistajan asia.

 13. Avatar

  Kirsi

  Hoidon jälkeen erittäin hyvä tulos. Valkoisemmat hampaat, ei kipua / herkkyys. Ehdottomasti suosittelen tätä tuotetta!

 14. Avatar

  Mirjami

  Olen tyytyväinen hampaisiini ja ne ovat todella valkoisemmat

 15. Avatar

  Marja-Liisa

  Olen miettinyt, toimiiko se… siksi otin ensin puolihoidon… mutta huomasin tuloksen! Pian aion ostaa toisen hoidon :)!

 16. Avatar

  Sinikka

  hyvä toimitus. Helppo asettaa ja poistaa. Tulos on havaittavissa käsittelyn jälkeen!

 17. Avatar

  Iida

  Olen viime aikoina käyttänyt valkaisuliuskoja ja olen todella nauttinut hoidosta. Saan enemmän kehuja huomattavan valkoisista hampaista. Olen kokeillut muita vastaavia tuotteita, mutta tähän olen edelleen eniten tyytyväinen. Myös nopea toimitus on plussaa! Pakkohankinta!

 18. Avatar

  Aino

  Se todella toimii, 3. tai 4. kaistale liuksna jälkeen minulla oli jotain herkkyyttä hampaissani. Mutta tämä johtui siitä, että käytin sitä aamulla. Suosittelen käyttämään sitä ennen nukkumaanmenoa.

 19. Avatar

  Leila

  Tämä oli minulle ensimmäinen kerta ja itsepäinen tahra yhdessä hampaassa, jota en tosiaankaan ole onnistunut poistamaan oli poissa viiden liuskan jälkeen. En ole huomannut mitään ylimääräistä herkkyyttä. Jatkan.

 20. Avatar

  Kai

  Kolmen päivän jälkeen jo eroa, nopea toimitus!

 21. Avatar

  Merja

  Olen käyttänyt niitä vuosia ja hampaani etenkin pysyvät valkoisina ja näyttävät terveiltä… myös helppo käyttää

 22. Avatar

  Hanna

  Liuskat toimivat erittäin hyvin. Puolihoidon näet jo paljon eroa. Hampaani ovat huomattavasti valkoisemmat puolihoidon jälkeen ja ehdottomasti käytän sitä uudelleen.

 23. Avatar

  Kyllikki

  Kokeillut useita liuskoja ja ne toimii hyvin! Vastaanotan kohteliaisuuksia valkoisista hampaistani

 24. Avatar

  Lasse

  Toimitus oli erittäin nopea. Joka päivä saan kehuja siitä, miten valkoiset hampaani ovat, itse näen paljon eroa. Olen kokeillut monia hoitoja… mutta Crest Whitestrips tarjoaa nopeita tuloksia ja ne ovat parhaat!!!

 25. Avatar

  Raili

  Aloitin testaamalla muutamaa liuskaa, sopivatko nämä minulle, mutta todella pidän näistä! Kahden päivän kuluttua huomasin jo eroa, joten aion varmasti ostaa enemmän 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Cancel

Tuotetiedot

Crest 3D Whitestrips™ Glamorous Whiten avulla voit valkaista hampaasi jopa 25 kertaa tehokkaammin kuin valkaisevalla hammastahnalla. Tuote on ainoa laatuaan, joka on Yhdysvaltain hammaslääkäriyhdistyksen (American Dental Association ADA) hyväksymä. Oletko käyttänyt useita valkaisevia hammastahnoja, muttet ole tyytyväinen tuloksiin? Kokeile näitä Crest 3D Whitestrips™ -tuotteita, ne saavat hampaasi huomattavasti valkoisemmiksi.
Uudistuneen Advanced Seal -tekniikan ansiosta, liuskat kiinnittyvät täydellisesti hampaisiisi hoidon aikana, joten voit jatkaa arkiaskareitasi valkaisun aikana.
Kuinka se toimii?
Crest 3D Whitestrips™ Glamorous White toimii parhaiten, kun käytät sitä joka päivä 30 minuuttia kahden viikon ajan tai kunnes saat haluamasi tuloksen.
Kenelle?
Kenelle tahansa, kuka haluaa tutustua Crest 3D Whitestrips™ -tuotteisiin ja haluaa paremmat tulokset kuin valkaisevalla hammastahnalla. Sopii myös kokeneille käyttäjille, jotka haluavat raikastaa ilmeensä.
– 14 päivän hoito, 30 minuuttia päivässä
– Ihaneellinen niille, jotka haluavat raikastaa ilmeensä
– Advanced Seal -tekniikka, liuskat kinnittyvät hyvin
– Sisältää suomenkieliset käyttöohjeet
– Näkyvät tulokset vähintään 6 kuukauden ajan
Eikö Crest 3D Whitestrips™ ole ennestään tuttu? Katso alla oleva video.

Muut Whitestrips™ -tuotteet

Valikko