Crest 3D Whitestrips™ Glamorous White

Ota yhteyttä, jos haluat saada päivityksiä tuotteidemme varastosta.

Crest 3D Whitestrips™ Glamorous White on perusteellinen 14 päivän hoito. Näissä liuskoissa on mieto vahvuus ja ne takaavat, että vuosien aikana värjäytymiä keränneet hampaasi ovat jälleen kauniin valkoiset. Jopa 8 sävyä valkoisemmat hampaat.

Mikä on haluamasi hoitoaika?

Välitön 3 € ALENNUS uusille jäsenille.

Katso alennusohjelmamme.

Osta luottavaisin mielin

Nopea toimitus

• Tilauksesi toimitetaan 3 – 5 päivässä ja voit seurata paketin etenemistä seurantakoodilla.

• Voit seurata tilauksesi kulkua.

• Ilmainen toimitus Suomeen.

Toimitus 24 tunnin sisällä

Valitse ilmainen toimitus ja saat tilauksesi muutamassa päivässä. Jos kuitenkin haluat vastaanottaa tilauksesi vieläkin nopeammin, voit valita 24 tunnin toimitusvaihtoehdon, joka löytyy kassalla tilauksen tekemisen yhteydessä. Tämä vaihtoehto maksaa hieman enemmän, mutta jos tilaat ennen klo 11.00, tilauksesi toimitetaan 24 tunnin sisällä.

Tilaa nyt, maksa
30 päivän kuluessa

• Voit valita Whitestrips™ ostoksesi maksutavaksi Klarnan ja maksaa jälkikäteen. Se on superhelppoa! Valitse kassalla "Klarna – Lasku". Tilauksesi lähetetään heti ja voit maksaa sen 30 päivän kuluessa.

Tilaa suurella alennuksella!

• Haluaisitko säästää Whitestrips™ ostoksestasi? Luo tili 10 sekunnissa ja saat Whitestrips™ ostoksesi alennettuun hintaan. Ansaitse niin paljon alennusta kuin haluat tai saa seuraava hoitosi jopa ILMAISEKSI! Miten? Katso Alennusohjelmamme.

Tyytyväisyystakuu

• 98% tuotetta testanneista käyttäjistä ovat saavuttaneet yllättäviä tuloksia Oral-B:n ja Crestin Whitestrips™-tuotteen avulla.

• Etkö ole tyytyväinen tulokseen? Älä huoli, autamme sinua saamaan kauniit ja valkoiset hampaat tai rahat takaisin.

• Lue Whitestrips™-tuotteen ostaneiden asiakkaiden arvosteluja.

Alkuperäiset Whitestrips™
tuotteet Yhdysvalloista

• Varo! Monet nettikaupat, jotka myyvät halpoja Whitestrips™ tuotteita, ostavat ne Kiinasta. Nämä eivät ole yhtä laadukkaita kuin alkuperäiset Whitestrips™ -tuotteet Yhdysvalloista. Saamme usein valituksia näiden väärennettyjen tuotteiden uhreilta. Tilatessasi meiltä saat takuuvarmasti alkuperäisiä Whitestrips™ tuotteita.

Mistä tunnistaa väärennetyt liuskat?

Asiakasarviot

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? Jätä arvio ja ansaitse 80 pistettä.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? tai luo tili ja ansaitse 80 pistettä arviollasi.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

32 tuotearviota

32 arviota tuotteelle Crest 3D Whitestrips™ Glamorous White

 1. Linnea

  Toimii melko helposti: liuskat kiinnittyvät hyvin. Vaikutus näkyy selvästi. Lopeta ajoissa, ei koko hoitoa yhdellä kertaa: hampaat tullut hieman herkiksi.

 2. Artturi

  Loistava! Näen välittömästi eron ja hyvä palvelu!!

 3. Sanna

  Todellakin valkoisemmat hampaat. Aluksi kuitenkin herkkyyttä, mutta lähti pois ajan mittaan. Viikon kuluttua, näin valkaistumisen hidastuvan, joten toinen käsittely on tilattu. Ja nyt väri säilyy paremmin. Käytän sitä nyt kerran viikossa ylläpitääkseni sitä

 4. Elisabet

  Pikatoimitus! Hampaani ovat paljon vaaleampia. Aion ehdottomasti tilata uudelleen. Olen todella onnellinen.

 5. Kyllikki

  Kokeillut useita liuskoja ja ne toimii hyvin! Vastaanotan kohteliaisuuksia valkoisista hampaistani

 6. Leila

  Tämä oli minulle ensimmäinen kerta ja itsepäinen tahra yhdessä hampaassa, jota en tosiaankaan ole onnistunut poistamaan oli poissa viiden liuskan jälkeen. En ole huomannut mitään ylimääräistä herkkyyttä. Jatkan.

 7. Aino

  Se todella toimii, 3. tai 4. kaistale liuksna jälkeen minulla oli jotain herkkyyttä hampaissani. Mutta tämä johtui siitä, että käytin sitä aamulla. Suosittelen käyttämään sitä ennen nukkumaanmenoa.

 8. Aulikki

  Nopea ja hyvä toimitus. Kuten kuvattu. Liuskat tulisi olla hieman kauemmin alahampaissa, mutta se on valmistajan asia.

 9. Anja

  Mietin, miten tämä toimii, mutta nyt kuukautta myöhemmin tulokset ovat edelleen olemassa! Nyt haluan tilata toisen puolihoidon huoltoa varten. Todella todella iloinen!!

 10. Emma

  Hyvä valkaisuliuskat. Ei kipuja. Voisi olla hieman vahvempi tulos, joten tilaan nyt Supreme Whitestrips. Mutta ehdottomasti suositeltava nopeaan ja tehokkaaseen tulokseen.

 11. Orvokki

  Hyvä, nopea toimitus ja se sopii postilaatikkoon. Käytin liuskoja muutaman päivän ja minun hampaat näyttävät valkoisemmilta. Helppo ja halvempaa kuin muut valkaisukäsittelyt. Se toimii hyvin ja aion jatkaa sen käyttämistä

 12. Airi

  Nopea toimitus, valkoiset hampaat jo kahden päivän kuluttua, tai herkät hampaat, kätevät liuskat ja ne säilyvät hyvinä

 13. Jenni

  Näin tuloksia muilla ihmisillä, jotka ovat käyttäneet sitä, valkoiset ja hyvin hoidetun näköiset hampaat. Vain kerran vuodessa, koska muuten minulle tulee herkät hampaat, mutta muuten ok tuote

 14. Aulis

  Yritin muutaman eri vaihtoehtoja valkaista hampaani, nämä liuskat ovat ainoat mitkä toimii hyvin. Saan paljon kehuja siitä, miten valkoiset hampaani ovat.

 15. Maaria

  Käytin ensin Gentle Routinen ja näin vain vähän tulosta. Päätin kokeilla uudelleen Glamorous Whiten kanssa ja nyt olen erittäin tyytyväinen tulokseen! Hampaani ovat huomattavasti valkoisemmat, olen hyvin yllättynyt tuloksesta. Erittäin suositeltavaa!

 16. Hanna

  Liuskat toimivat erittäin hyvin. Puolihoidon näet jo paljon eroa. Hampaani ovat huomattavasti valkoisemmat puolihoidon jälkeen ja ehdottomasti käytän sitä uudelleen.

 17. Iida

  Olen viime aikoina käyttänyt valkaisuliuskoja ja olen todella nauttinut hoidosta. Saan enemmän kehuja huomattavan valkoisista hampaista. Olen kokeillut muita vastaavia tuotteita, mutta tähän olen edelleen eniten tyytyväinen. Myös nopea toimitus on plussaa! Pakkohankinta!

 18. Merja

  Olen käyttänyt niitä vuosia ja hampaani etenkin pysyvät valkoisina ja näyttävät terveiltä… myös helppo käyttää

 19. Kai

  Kolmen päivän jälkeen jo eroa, nopea toimitus!

 20. Raili

  Aloitin testaamalla muutamaa liuskaa, sopivatko nämä minulle, mutta todella pidän näistä! Kahden päivän kuluttua huomasin jo eroa, joten aion varmasti ostaa enemmän 🙂

 21. Lasse

  Toimitus oli erittäin nopea. Joka päivä saan kehuja siitä, miten valkoiset hampaani ovat, itse näen paljon eroa. Olen kokeillut monia hoitoja… mutta Crest Whitestrips tarjoaa nopeita tuloksia ja ne ovat parhaat!!!

 22. Inka

  Vau, olen ällikällä lyöty tulosta

 23. Sinikka

  hyvä toimitus. Helppo asettaa ja poistaa. Tulos on havaittavissa käsittelyn jälkeen!

 24. Kristina

  Mielestäni Crest Whitestripsit ovat erittäin hyviä! Voit selvästi nähdä eron alusta. Näen, että Gentle Routine toimii paremmin kuin Glamorous White. Lisäksi ne on todella hyvä!!

 25. Gráinne

  Tilasin puolihoidon ja tulokset näkyivät jo tosihyvin!

 26. Marja-Liisa

  Olen miettinyt, toimiiko se… siksi otin ensin puolihoidon… mutta huomasin tuloksen! Pian aion ostaa toisen hoidon :)!

 27. Kirsi

  Hoidon jälkeen erittäin hyvä tulos. Valkoisemmat hampaat, ei kipua / herkkyys. Ehdottomasti suosittelen tätä tuotetta!

 28. Hannele

  En uskonut, että se toimisi niin hyvin, mutta se on erittäin hyvä tuote! Päivän tauko ei ole ongelma, tulos pysyy. Suositeltava!

 29. Marita

  Saan usein kohteliaisuuksia hampaistani, ne näyttävät todella hyviltä jo muutaman päivän jälkeen. Olen uskollinen Whitestripsien käyttäjä ja suosittelen sitä kaikille.

 30. Arja

  Olen erittäin tyytyväinen näihin liuskoihin! Muutaman kerran jälkeen jo havaittavia tuloksia! Sujuva toimitus ja saan kehuja hymystäni!

 31. Niina

  Tekee hampaista kauniin valkoisia. Ylähampaiden liuskat hieman lyhyet, peittävät vain kulmahampaat. On sen arvoista kokeilla uudelleen

 32. Mirjami

  Olen tyytyväinen hampaisiini ja ne ovat todella valkoisemmat

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetiedot

Crest 3D Whitestrips™ Glamorous Whiten avulla voit valkaista hampaasi jopa 25 kertaa tehokkaammin kuin valkaisevalla hammastahnalla. Tuote on ainoa laatuaan, joka on Yhdysvaltain hammaslääkäriyhdistyksen (American Dental Association ADA) hyväksymä. Oletko käyttänyt useita valkaisevia hammastahnoja, muttet ole tyytyväinen tuloksiin? Kokeile näitä Crest 3D Whitestrips™ -tuotteita, ne saavat hampaasi huomattavasti valkoisemmiksi.
Uudistuneen Advanced Seal -tekniikan ansiosta, liuskat kiinnittyvät täydellisesti hampaisiisi hoidon aikana, joten voit jatkaa arkiaskareitasi valkaisun aikana.

Kuinka se toimii?
Crest 3D Whitestrips™ Glamorous White toimii parhaiten, kun käytät sitä joka päivä 30 minuuttia kahden viikon ajan tai kunnes saat haluamasi tuloksen.

Kenelle?
Kenelle tahansa, kuka haluaa tutustua Crest 3D Whitestrips™ -tuotteisiin ja haluaa paremmat tulokset kuin valkaisevalla hammastahnalla. Sopii myös kokeneille käyttäjille, jotka haluavat raikastaa ilmeensä.
– 14 päivän hoito, 30 minuuttia päivässä
– Ihaneellinen niille, jotka haluavat raikastaa ilmeensä
– Advanced Seal -tekniikka, liuskat kinnittyvät hyvin
– Sisältää suomenkieliset käyttöohjeet
– Näkyvät tulokset vähintään 6 kuukauden ajan

Eikö Crest 3D Whitestrips™ ole ennestään tuttu? Katso alla oleva video.

Muut Whitestrips™ -tuotteet