Asiakasarviot

Powered by
1-25 254:n arvosteluista
 1. Hyvä tulos ja nopea toimitus! Varmasti tilaan uudestaan!

 2. Nämä ovat hämmästyttäviä. Olen käyttänyt näitä yhdessä tyttöystäväni kanssa ja välittömästi näimme eron hampaidemme valkoisuudessa ja kirkkaudessa. Prosessi on erittäin nopea ja helppo ja hampaat tuntuvat raikkailta ja puhtailta jälkeenpäin. Ei paljon herkkyyttä, vain muutaman tunnin ajan, mutta se meni pois hyvin nopeasti. 5 tähteä

 3. Nämä liuskat ovat mahtavia! Niin helppokäyttöisiä ja hyviä tuloksia!

 4. Loistava tuote! tulokset jo havaittavissa puolihoidon jälkeen 😀

 5. Liuskat toimivat hirveän nopeasti. Itselläni on hyvin herkät hampaat, mutta siitä huolimatta se ei haittaa. Pitkällä aikavälillä, näet enemmän ja enemmän eron! Aion ehdottomasti tilata uudelleen

 6. Pikatoimitus! Hampaani ovat paljon vaaleampia. Aion ehdottomasti tilata uudelleen. Olen todella onnellinen.

 7. Mahtavat

 8. Toimii hyvin. Hampaista on todellakin tullut vaaleampia. Liuskat myös säilyy hyvänä.

 9. Nopea toimitus ja hyvä lopputulos!

 10. Koska se oli ensimmäinen kerta olin hieman varovainen niiden kanssa. Käytän Gentle Routine 3 päivän välein ja kahden kerran jälkeen huomaan eron. Liuskat pysyvät hyvinä ja en tunne mitään ärsytystä. Erittäin suositeltavaa!

 11. Tekee mitä se lupaa. Joskus kärsin herkistä hampaista, mutta se menee pois nopeasti. Teen hoidon illalla ennen nukkumaanmenoa, joten ei tartte nähdä vaivaa

 12. Todella yllättynyt. Tulokset kestäny hyvin ja valkaisi yllätävän hyvin. Suosittelen!

 13. Suosittelen ehdottomasti. Nopeasti näkyviä tuloksia. Ja tietenkin helppo käyttää.

 14. Se valkaisee valitettavasti vain etuhampaat mutta tehokkaasti. Pieni herkkyys muutaman päivän kuluttua. Mutta toimii hyvin.

 15. Olen tyytyväinen hampaisiini ja ne ovat todella valkoisemmat

 16. Hampaat ovat valkoiset kahden käytön jälkeen! Kannattaa pitää käsittelyn välissä taukoja ja huuhdella hampaita vedellä, jos sinulla on herkät hampaat.

 17. Hellävarainen käsittely on turvallista, huomaat, että se ei todellakaan ole niin vahva. Kuitenkin ihanteellinen, helppo tuote

 18. Tämä tuote tekee mitä se lupaa: valkoiset hampaat. Useiden päivien ajan liuskat on helppo levittää, annat niiden tehdä työn ja saat välittömän tuloksen. Yksinkertaisesti mahtavaa!!

 19. Hämmästyttävää, kuinka hampaat ovat yhtä kauniita ja valkoisia. Aluksi olin skeptinen, mutta kolmen päivän jälkeen olen nähnyt hämmästyttäviä tuloksia. Ehdottomasti aion tilata uudelleen

 20. Huomaat eron jo muutaman liuskan jälkeen. Toimitus tuli odotettua myöhemmin. Aion tilata uuden hoito muutenkin!

 21. 3 kerran käytön jälkeen, hampaani olivat paljon valkoisemmat

 22. Tekee hampaista kauniin valkoisia. Ylähampaiden liuskat hieman lyhyet, peittävät vain kulmahampaat. On sen arvoista kokeilla uudelleen

 23. Erittäin tyytyväinen liuskoihin! Huomaat varmasti eron! Suositeltava!

 24. Nopea toimitus. Hyvin paketoitu tuote ja toimii hyvin!

 25. Tuote todella toimii

Osta luottavaisin mielin

Nopea toimitus

• Tilauksesi toimitetaan 3 – 5 päivässä ja voit seurata paketin etenemistä seurantakoodilla.

• Voit seurata tilauksesi kulkua.

• Toimitus on 4,95 € ja on täysin vakuutettu.

Toimitus 24 tunnin sisällä

Valitse ilmainen toimitus ja saat tilauksesi muutamassa päivässä. Jos kuitenkin haluat vastaanottaa tilauksesi vieläkin nopeammin, voit valita 24 tunnin toimitusvaihtoehdon, joka löytyy kassalla tilauksen tekemisen yhteydessä. Tämä vaihtoehto maksaa hieman enemmän, mutta jos tilaat ennen klo 11.00, tilauksesi toimitetaan 24 tunnin sisällä.

Tilaa nyt, maksa
30 päivän kuluessa

• Voit valita Whitestrips™ ostoksesi maksutavaksi Klarnan ja maksaa jälkikäteen. Se on superhelppoa! Valitse kassalla "Klarna – Lasku". Tilauksesi lähetetään heti ja voit maksaa sen 30 päivän kuluessa.

Tilaa suurella alennuksella!

• Haluaisitko säästää Whitestrips™ ostoksestasi? Luo tili 10 sekunnissa ja saat Whitestrips™ ostoksesi alennettuun hintaan. Ansaitse niin paljon alennusta kuin haluat tai saa seuraava hoitosi jopa ILMAISEKSI! Miten? Katso Alennusohjelmamme.

Tyytyväisyystakuu

• 98% tuotetta testanneista käyttäjistä ovat saavuttaneet yllättäviä tuloksia Oral-B:n ja Crestin Whitestrips™-tuotteen avulla.

• Etkö ole tyytyväinen tulokseen? Älä huoli, autamme sinua saamaan kauniit ja valkoiset hampaat tai rahat takaisin.

• Lue Whitestrips™-tuotteen ostaneiden asiakkaiden arvosteluja.

Alkuperäiset Whitestrips™
tuotteet Yhdysvalloista

• Varo! Monet nettikaupat, jotka myyvät halpoja Whitestrips™ tuotteita, ostavat ne Kiinasta. Nämä eivät ole yhtä laadukkaita kuin alkuperäiset Whitestrips™ -tuotteet Yhdysvalloista. Saamme usein valituksia näiden väärennettyjen tuotteiden uhreilta. Tilatessasi meiltä saat takuuvarmasti alkuperäisiä Whitestrips™ tuotteita.

Mistä tunnistaa väärennetyt liuskat?