Crest 3D Whitestrips™ Gentle Routine

Ota yhteyttä, jos haluat saada päivityksiä tuotteidemme varastosta.

Crest 3D Whitestrips™ Gentle Routine sopii erityisesti niille, joilla on herkät hampaat. Nämä liuskat ovat hellävaraisemmat, joten hampaasi rasittuvat vähemmän valkaisusta.

Mikä on haluamasi hoitoaika?

Poista

Välitön 3 € ALENNUS uusille jäsenille.

Katso alennusohjelmamme.

Miksi tilata meiltä?
Nopea toimitus

• Tilaa ennen klo 21:00 ja tilauksesi toimitetaan 2-4 päivässä.

• Voit seurata tilauksesi kulkua.

• Ilmainen toimitus Suomeen.

Tilaa nyt, maksa
14 päivän kuluessa

• Voit valita Whitestrips™ ostoksesi maksutavaksi Klarnan ja maksaa jälkikäteen. Se on superhelppoa! Valitse kassalla "Klarna – Lasku". Tilauksesi lähetetään heti ja voit maksaa sen 14 päivän kuluessa.

Tilaa suurella alennuksella!

• Haluaisitko säästää Whitestrips™ ostoksestasi? Luo tili 10 sekunnissa ja saat Whitestrips™ ostoksesi alennettuun hintaan. Ansaitse niin paljon alennusta kuin haluat tai saa seuraava hoitosi jopa ILMAISEKSI! Miten? Katso Alennusohjelmamme.

Alkuperäiset Whitestrips™
tuotteet Yhdysvalloista

• Varo! Monet nettikaupat, jotka myyvät halpoja Whitestrips™ tuotteita, ostavat ne Kiinasta. Nämä eivät ole yhtä laadukkaita kuin alkuperäiset Whitestrips™ -tuotteet Yhdysvalloista. Saamme usein valituksia näiden väärennettyjen tuotteiden uhreilta. Tilatessasi meiltä saat takuuvarmasti alkuperäisiä Whitestrips™ tuotteita.

Mistä tunnistaa väärennetyt liuskat?

Asiakasarviot

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? Jätä arvio ja ansaitse 80 pistettä.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? tai luo tili ja ansaitse 80 pistettä arviollasi.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

23 tuotearviota

23 arviota tuotteelle Crest 3D Whitestrips™ Gentle Routine

 1. Avatar

  Ellen

  Tilaan nyt kolmannen kerran ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen. jatkan tämän käyttöä! Ihanteellinen ja helppokäyttöinen.

 2. Avatar

  Tuulikki

  Hellävarainen käsittely on turvallista, huomaat, että se ei todellakaan ole niin vahva. Kuitenkin ihanteellinen, helppo tuote

 3. Avatar

  Lilja

  En ole koskaan ostanut mitään näin hyvää ja helppoa kuin tämä hieno tulos!! Olen erittäin tyytyväinen puolihoitoon!!

 4. Avatar

  Aleksandra

  Nämä liuskat olivat liian vahvoja minun herkille hampaille. Tämä johtuu hampaistani, enkä voi syyttää liuskoja. Palautin jäljellä olevat lisukat ja otin Gentle Routine ja ne ovat täydellisiä. Erittäin hyvää palvelua täällä!

 5. Avatar

  Ilona

  Näin jo muutaman kerran käytön jälkeen jo hyviä tulo.ksia Lisäksi se on erittäin helppo käyttää. Minulla on myös ollut ongelmia herkistä hampaista. Ehdottomasti suosittelen tätä hoitoa!

 6. Avatar

  Jarkko

  Liuskat ovat helppo ja miellyttävä käyttää. Tein nyt kaksi työpäivää. Odotan lopputulosta käsittelyn jälkeen.

 7. Avatar

  Eila

  Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen! Käytin sitä useita kertoja tietyin aikojen välein ja näen todella selviä eroja sävyssä. Kauniit valkoisemmat hampaat, erittäin onnellinen!!

 8. Avatar

  Keijo

  Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen! Käyttänyt näitä useita kertoja pitäen taukoja ja näen todella selvästi eron värissä. Kauniit valkoisemmat hampaat, erittäin onnellinen!!

 9. Avatar

  Mirja

  Erittäin tyytyväinen sekä toimituksen että Whitestripsiin itsessään. Whitestripsit olivat hyvin nopesti postilaatikossa. Ei ole mitään kipua hampaissani. Lisäksi, vaikutus oli ehdottomasti näkyvissä. Kannattaa toistaa!

 10. Avatar

  Eveliina

  Otin Gentle Routinen, koska minulla on herkät hampaat. Käytin tuotetta joka toinen päivä, koska olin varovainen ja en halua olla kipua hampaisiin. Minulla ei ollut mitään herkkyyttä käytön jälkeen ja hampaani ovat ehdottomasti valkoisemmat.

 11. Avatar

  Annika

  Helppoa, nopeaa ja ne toimivat todella hyvin. Olen käyttänyt Gentle Routinea, koska minulla on herkät hampaatt. Näillä liuskoilla en tunne juuri lainkaan herkkyyttä hampaissani. Hampaani ovat vaaleampia ja jo seitsemän päivän kuluttua näen todellisen eron. Mistä pidän näissä liuskoissa (Gentle Routine) on, että hampaat eivät ole valkoisia, mutta silti erittäin luonnollisen näköisiä. Suositeltava!

 12. Avatar

  Irja

  Olen tyytyväinen siihen, joten tilaan vielä kerran

 13. Avatar

  Aila

  Helppokäyttöinen. Nyt ensimmäinen päivä takana. Ei herkille hampaille. Tulos jää näkyviin

 14. Avatar

  Hilkka

  Vuosia sitten käytin erilaista tuotetta valkaisuun mikä toi hirvittäviä kipuja. Tämä tuote tekee hampaasi valkoisiksi, etkä edes tunne herkkyyttä hampaissa. Erittäin onnellinen.

 15. Avatar

  Emmi

  Koska se oli ensimmäinen kerta olin hieman varovainen niiden kanssa. Käytän Gentle Routine 3 päivän välein ja kahden kerran jälkeen huomaan eron. Liuskat pysyvät hyvinä ja en tunne mitään ärsytystä. Erittäin suositeltavaa!

 16. Avatar

  Anneli

  Liuskat toimivat todella hyvin, minulla on yleensä herkät hampaat mutten huomannut mitään eikä ollut ongelmia hampaissani. Näin tulokset 3 x 30 min jälkeen.

 17. Avatar

  Kullervo

  Sain paketin melko nopeasti ilman vaurioita. Liuskat olivat myös hyvässä kunnossa ja ne oli helppo asettaa. En nähnyt paljon tuloksia, mutta haluan käyttää enemmän tuotetta.

 18. Avatar

  Arttu

  Tilaus meni kuten luvattiin, sain sen kahden päivän kuluessa. Hoito oli helppoa, ei ongelmia. Ja tulos oli nähtävissä, nyt minulla on kauniit valkoiset hampaat.

 19. Avatar

  Elli

  Puolihoidon jälkeen hampaani valkaistuivat nopeasti ja tuote on laadukas. Toimitus oli erittäin nopea!

 20. Avatar

  Ella

  Hampaani ovat valkoisemmat. olen iloinen

 21. Avatar

  Yrjö

  Nopea toimitus, olen tyytyväinen hoitoon. Tilaan uudelleen

 22. Avatar

  Alice

  Minulla on yleensä hyvin herkät hampaat, mutta näillä liuskoilla minulla ei ole kipuja, kun olen seurannut ohjeita. Jos pidin niitä liian kauan, hampaat olivat herkät. Nopeita tuloksia ja liuskat istuvat hyvin.

 23. Avatar

  Tiia

  Toimii erittäin hyvin. Käytän Gentle Routine puolihoitoa. Ei ongelmia herkille hampaille, mutta lopputulos on siten vähäisempi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Cancel

Tuotetiedot

Crest 3D Whitestrips™ Gentle Routine sopii erityisesti henkilöille, joilla on herkät hampaat, Nämä Whitestrips™ -liuskat ovat erityisesti suunniteltu niille, jotka ovat herkkiä hampaiden valkaisulle. Crest Gentle Routine on hellävarainen hammaskiilteelle, mutta tarjoaa silti “hellän” tavan valkaista hampaat. Näiden Whitestrips™ -liuskojen ainesosat ovat samat kuin hammashoidoissa käytetyt.
Kuinka se toimii?
Voit käyttää Crest 3D Whitestrips™ Gentle Routinea osana päivittäistä hampaidenpesua. Aseta Liuskat hampaisiin, kun olet pessyt hampaat ILMAN HAMMASTAHNAA, ja anna niiden vaikuttaa 30 minuuttia. Toista kahden viikon ajan, tai kunnes saat haluamasi lopputuloksen.
Kenelle?
Nämä Whitestrips™ -liuskat ovat ihanteelliset niille, joilla on herkät hampaat. Niitä suositellaan myös aloittelijoille.
– 14 päivän hoito, 30 minuuttia päivässä
– Henkilöille, joilla on herkät hampaat
– Liuskat kiinnittyvät erinomaisesti “Advanced Seal” -tekniikan avulla
– Suomenkieliset käyttöohjeet
– Näkyvät tulokset noin 6 kuukaudeksi
Eikö Crest 3D Whitestrips™ ole ennestään tuttu? Katso alla oleva video.

Muut Whitestrips™ -tuotteet

Valikko