Käyttöehdot

 1. Minunkaunishymy.fi ei ole vastuussa tuotteiden väärinkäytön aiheuttamista vaurioista.
 2. Minunkaunishymy.fi takaa, että tuotteet vastaavat annettuja kuvauksia niiden voimassaolosta ja/tai käytettävyydestä kohtuullisten edellytysten mukaisesti.
 3. Tuotteiden toimitus tapahtuu vain tilausten yhteydessä, ellei {website} ja asiakas ole muuten sopineet.
  1. Mahdollisten ylimääräisten tuotteiden tai tilausten varalta, palautus on ilmainen, eikä asiakas ole oikeutettu pitämään tuotteita. Jos tilaus on asiakkaan vuoksi virheellinen, asiakas vastaa kaikista kuluista.
  2. Virheen tapahtuessa, asiakas ilmoittaa {website}:lle virheestä. Virheen sattuessa asiakas voi pitää tuotteen, mutta on vastuussa pitämään tuotteen hyvässä kunnossa ja varoa, ettei riko tai vahingoita tuotetta, ennen kuin saa lisäohjeita.
 4. Minunkaunishymy.fi huoltehtii tuotteiden tilauksista ja lähetyksistä sekä palvelun tarjoamisesta parhaalla mahdollisella tavalla.
  1. Toimitusosoite on asiakkaan viimeisimmäksi Minunkaunishymy.fi:lle ilmoittama kotiosoite, ellei ole toisin sovittu.
  2. Minunkaunishymy.fi käsittelee hyväksytyt tilaukset sopivan ajan sisällä, mutta viimeistään 5 päivän sisään. Mikäli tilaus on (tilapäisesti) loppu tai myöhästynyt muista syistä, tai jos tilaus on mahdollista käsitellä vain osittain, asiakkaalle ilmoitetaan viimeistään kahden päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Tässä tapauksessa asiakkaan on mahdollista perua tilaus ilman lisäkuluja.
  3. Vastuu tuotteiden katoamisesta tai vahingoittumisesta kuljetuksen aikana kuuluu Minunkaunishymy.fi}:lle, ellei ole toisin sovittu.
 5. Tilauksen kokonaissumma tulee olla 100% maksettu ennen lähetystä.
  1. Asiakkaan tulee ilmoittaa vääristä tilaustiedoista välittömästi. Mikäli tilauksessa on ilmoitettu väärä osoite, Minunkaunishymy.fi ei ole vastuussa tilauksen menettämisestä ja siitä aiheutuvista kuluista.
 6. Palautukset

Voit saada hyvityksen ainoastaan Minunkaunishymy.fi:lta, mikäli kohtaat ongelmia liuskojen suhteen etkä halua jatkaa hoitoa.

Jos koet, että hampaasi eivät valkene, olet oikeutettu palauttamaan jäljellä olevat liuskat hyvitystä varten.

Saat rahoillesi täyden hyvityksen näistä palautuksista:

Jos sinulla on vähemmän liuskoja jäljellä, voit yhä palauttaa ne. Saat hyvityksenä jäljelle jääneiden liuskojen arvon. Hyvityksen kokonaissumma vaihtelee tuotteen ja hoidon mukaisesti.
Voit laskea hyvityksen summan näin: Hyvityksen summa = ostohinta / liuskojen kokonaismäärä X palautettujen liuskojen määrä

Mikäli haluat palauttaa tuotteita, toimi näin:

 1. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]
  Mainitse viestissä, että haluat palauttaa liuskoja. Mainitse viestissä myös koko nimesi, tilausnumerosi, tilauksen vastaanottamispäivämäärä, liuskojen tyyppi sekä palautettavien liuskojen lukumäärä.
 2. Saat vastauksena sähköpostin, jossa mainitaan palautusosoite ja summa, johon olet oikeutettu hyvityksenä. Palauta liuskat. (Varmista, että palautat liuskat tiiviissä kirjekuoressa, ja että osoitetiedot ovat oikein ja kirjattu selkeästi, sillä emme ole vastuussa kadonneista palautuksista).
 3. Saat hyvitetyn summan tilillesi muutaman päivän sisällä.

Palautusmenettely

 Palautuksen kulut ovat asiakkaan vastuulla.

 Vastaanotamme vain yli 10 € arvoisia palautuksia.

 Palautetut liuskat tulee olla avaamattomia, puhtaita ja hyvässä kunnossa.

 Liuskat voidaan palauttaa vain 20 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Saadaksesi lisätietoa palautuksista ota meihin yhteyttä.

Lähetetään tänään, jos tilaat seuraavan
x