Usein kysytyt kysymykset

Yleisiä kysymyksiä

Hampaiden valkaisun tulos ei ole koskaan pysyvä. Ajan mittaan hampaasi tahriintuvat ja värjäytyvät. Kuinka kauan tulokset kestävät riippuu elämäntyylistäsi (viinin, kahvin ja tupakan käyttö). Yleisesti tulokset kestävät noin 12-20 kuukautta.

Kyllä, nämä pisteet ovat väliaikaisia. Ne eivät ole vaarallisia ja katoavat muutamassa tunnissa.

Tämä johtuu peroksidigeelin valkaisuaineesta. Se on tilapäistä eikä vaarallista. Voit estää ne pesemällä kädet hyvin saippualla käytön jälkeen.

Jos hampaitasi vihloo liikaa Whitestrips™ liuskojen käytön aikana tai sen jälkeen, lopeta käyttö 1-3 päiväksi, ja jatka sitten kerran päivässä. Jos ongelmat jatkuvat, lopeta tuotteen käyttö tai kokeile Whitestrips™ pienemmällä vahvuudella. On olemassa monta tapaa lieventää hampaiden vihlontaa. Käytä hammastahnaa, joka on tarkoitettu nimenomaan vihloville hampaille (Sensodyne). Käytä pehmeää hammasharjaa lieventääksesi painetta hampaan emaliin. Käytä fluorituotteita vahvistaaksesi hammaskiillettä.

Hampaiden valkaisu Oral-B tai Crest 3D Whitestrips™ liuskoilla on turvallinen toimenpide. Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ sisältää peroksidia, samaa hammaskiilteelle turvallista ainetta, jota hammaslääkärit käyttävät hampaiden valkaisussa. Laajat tutkimukset ovat osoittaanet tuotten olevan turvallinen oikein käytettynä.

Noin 1/3:sta 1/2:aan käyttäjistä kokee jonkinasteista hampaiden vihlontaa ja ikenien ärtymistä Whitestrips™ -liuskojen käytön aikana tai sen jälkeen. Tämä on väliaikaista, eikä ole syytä huoleen. Hampaiden altistaminen suurille pitoisuuksille peroksidia, kuten hammaslääkärissä tehdään, saattaa aiheuttaa käyttäjilleen paljon hammaskipua, joka saattaa kestää muutaman päivän. Kotona käytettävät hampaidenvalkaisutuotteet kuten Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ ovat hellempiä hampaille, koska niissä on pienempiä määriä peroksidia. Tästä syystä hoitoaika kuitenkin pitenee halutun tuloksen saavuttamiseksi. Tutkimusten perusteella hampaiden valkaisu kotona on turvallisempaa kuin hammaslääkärissä, sillä voit annostella tuotetta itse.

Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ toimi vain luonnollisissa hampaissa. Liuskat eivät toimi hammaskruunuissa, paikoissa tai muissa korjauksissa. Kysy neuvoa hammaslääkäriltäsi, jos olet juuri korjannut tai korjaamassa hampaitasi ja haluat käyttää liuskoja. Älä käytä liuskoja, jos sinulla on hammasraudat.

Alennuspisteisiin liittyvät kysymykset

Rekisteröityminen on hyvin yksinkertaista! Jos sinulla on jo asiakastili, olet automaattisesti mukana. Katso alennussivumme löytääksesi lisätietoja, kuinka ansaita pisteitä.

Ansaitset pisteitä esimerkiksi tuoden uusia asiakkaita kauppaamme tai jollakin muulla listaamallamme tavalla alennussivulla. Kolmella ensimmäisellä vaihtoehdolla saat alennuspisteitä VÄLITTÖMÄSTI.

Voit lunastaa ansaitsemasi pisteet alennukseksi kassalla. Varmista, että olet kirjautuneena sisään ja kun olet maksukohdassa, näet pistesaldosi ja voit klikata vihreää palkkia Lunasta alennuspisteesi? ja syöttää pistemäärän, jonka haluat lunastaa. Maksusivu päivittyy ja näet alennuksesi. Huomaa, että sinulla tulee olla ainakin 40 pistettä. 40 pisteen arvo on 1 € (1 piste on 0,025 €) ja se on pyöristetty pilkulla.

Lähetämme sähköpostia heti, kun joku on tehnyt tilauksen onnistuneesti. Voit nähdä myös yhteenvedostasi, mikäli olet jo saanut pisteitä kutsuistasi.

Jotta pystymme seuraamaan kutsujasi, ystäviesi täytyy klikata uniikkia kutsulinkkiäsi ja sitten tehdä ensimmäinen tilauksensa. Voimme varmentaa tämän prosessin vain, jos kutsuttu henkilö tekee tilauksen samalla laitteella kutsulinkin klikkauksen jälkeen. Heti, kun olemme varmentaneet, että tilaus liittyy kutsulinkkiisi, vapautamme pisteet. Huomaa: kutsutun henkilön tulee olla uusi asiakas.

Saadaksesi pisteitä sosiaalisen median kanavistamme (Facebook tai Instagram) sinun tulee olla kirjautuneena sisään alennussivulla ja klikata oikeaa ikonia. Vain näin pystymme varmentamaan asian.

Tekivätkö 5 kutsuttua ystävää tilauksen onnistuneesti? Siinä tapauksessa olet ansainnut 1000 pistettä ja olet oikeutettu Supreme -puolihoitoon tai valitsemaasi täysihoitoon. Ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]. Ilmoita, että haluat ilmaisen hoidon, koska ansaitsit 1000 pistettä. Annamme sinulle henkilökohtaisen koodin, jonka voit syöttää kassalla ja jolla saat valitsemasi hoidon ilmaiseksi.

Lähetetään tänään, jos tilaat seuraavan
x