Yhteystiedot

Jäikö jokin mietityttämään? Tarkista ensin usein kysytyt kysymykset -sivumme ja tilaus- ja maksusivumme, niistä löydät vastaukset yleisimmin kysyttyin kysymyksiin Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ -tuotteista ja palveluistamme. Jos et löydä vastausta, voit ottaa meihin yhteyttä suoraan chatin kautta. Jos emme ole tavoitettavissa chatin aukioloaikojen ulkopuolella, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelu on ylpeytemme, joten vastaamme takuulla nopeasti!

Minunkaunishymy.fi:

Osoite:
Basepoint Business Centre
Rivermead Drive
Westlea
Swindon
SN5 7EX
Britannia

Nopea toimitus ja ei tuontikuluja.

Vaikka emme ole Euroopassa, meillä on Euroopassa yhteistyökumppaneita, jotka lähettävät tilaukset puolestamme. Näin voimme pitää toimituskulut alhaisina ja toimitusajan lyhyenä.

Sähköposti

Ota yhteyttä tiimiimme, jos sinulla on kysyttävää.

Onko sinulla kysyttävää tilauksestasi? Sähköposti on paras vaihtoehto. Voimme tarjota sinulle tilauksesi tilan ja seurannan.

[email protected]

24/7

Soita meille tänne

Ruf uns an.
+44-2837-6167-90 (UK)

Arkisin 9-17h

Juttele kanssamme

Käytä chattiamme saadaksesi nopeat vastaukset kysymyksiisi.

Arkisin 9-17h

Osta luottavaisin mielin

Nopea toimitus

• Tilauksesi toimitetaan 3 – 5 päivässä ja voit seurata paketin etenemistä seurantakoodilla.

• Voit seurata tilauksesi kulkua.

• Toimitus on 7,65 € ja on täysin vakuutettu.

Toimitus 24 tunnin sisällä

Valitse ilmainen toimitus ja saat tilauksesi muutamassa päivässä. Jos kuitenkin haluat vastaanottaa tilauksesi vieläkin nopeammin, voit valita 24 tunnin toimitusvaihtoehdon, joka löytyy kassalla tilauksen tekemisen yhteydessä. Tämä vaihtoehto maksaa hieman enemmän, mutta jos tilaat ennen klo 11.00, tilauksesi toimitetaan 24 tunnin sisällä.

Tilaa nyt, maksa
30 päivän kuluessa

• Voit valita Whitestrips™ ostoksesi maksutavaksi Klarnan ja maksaa jälkikäteen. Se on superhelppoa! Valitse kassalla "Klarna – Lasku". Tilauksesi lähetetään heti ja voit maksaa sen 30 päivän kuluessa.

Tilaa suurella alennuksella!

• Haluaisitko säästää Whitestrips™ ostoksestasi? Luo tili 10 sekunnissa ja saat Whitestrips™ ostoksesi alennettuun hintaan. Ansaitse niin paljon alennusta kuin haluat tai saa seuraava hoitosi jopa ILMAISEKSI! Miten? Katso Alennusohjelmamme.

Tyytyväisyystakuu

• 98% tuotetta testanneista käyttäjistä ovat saavuttaneet yllättäviä tuloksia Oral-B:n ja Crestin Whitestrips™-tuotteen avulla.

• Etkö ole tyytyväinen tulokseen? Älä huoli, autamme sinua saamaan kauniit ja valkoiset hampaat tai rahat takaisin.

• Lue Whitestrips™-tuotteen ostaneiden asiakkaiden arvosteluja.

Alkuperäiset Whitestrips™
tuotteet Yhdysvalloista

• Varo! Monet nettikaupat, jotka myyvät halpoja Whitestrips™ tuotteita, ostavat ne Kiinasta. Nämä eivät ole yhtä laadukkaita kuin alkuperäiset Whitestrips™ -tuotteet Yhdysvalloista. Saamme usein valituksia näiden väärennettyjen tuotteiden uhreilta. Tilatessasi meiltä saat takuuvarmasti alkuperäisiä Whitestrips™ tuotteita.

Mistä tunnistaa väärennetyt liuskat?

Lähetetään tänään, jos tilaat seuraavan
x