Yhteystiedot

Jäikö jokin mietityttämään? Tarkista ensin usein kysytyt kysymykset -sivumme ja tilaus- ja maksusivumme, niistä löydät vastaukset yleisimmin kysyttyin kysymyksiin Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ -tuotteista ja palveluistamme. Jos et löydä vastausta, voit ottaa meihin yhteyttä suoraan chatin kautta. Jos emme ole tavoitettavissa chatin aukioloaikojen ulkopuolella, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelu on ylpeytemme, joten vastaamme takuulla nopeasti!

Minunkaunishymy.fi on osa:
HGCC Online Ltd.
Rekisterinumero: 10598383
Osoite:
Basepoint Business Centre
Rivermead Drive
Westlea
Swindon
SN5 7EX
Britannia

Miksi tilata meiltä?
Nopea toimitus

• Tilaa ennen klo 21:00 ja tilauksesi toimitetaan 2-4 päivässä.

• Voit seurata tilauksesi kulkua.

• Ilmainen toimitus Suomeen.

Tilaa nyt, maksa
14 päivän kuluessa

• Voit valita Whitestrips™ ostoksesi maksutavaksi Klarnan ja maksaa jälkikäteen. Se on superhelppoa! Valitse kassalla "Klarna – Lasku". Tilauksesi lähetetään heti ja voit maksaa sen 14 päivän kuluessa.

Tilaa suurella alennuksella!

• Haluaisitko säästää Whitestrips™ ostoksestasi? Luo tili 10 sekunnissa ja saat Whitestrips™ ostoksesi alennettuun hintaan. Ansaitse niin paljon alennusta kuin haluat tai saa seuraava hoitosi jopa ILMAISEKSI! Miten? Katso Alennusohjelmamme.

Alkuperäiset Whitestrips™
tuotteet Yhdysvalloista

• Varo! Monet nettikaupat, jotka myyvät halpoja Whitestrips™ tuotteita, ostavat ne Kiinasta. Nämä eivät ole yhtä laadukkaita kuin alkuperäiset Whitestrips™ -tuotteet Yhdysvalloista. Saamme usein valituksia näiden väärennettyjen tuotteiden uhreilta. Tilatessasi meiltä saat takuuvarmasti alkuperäisiä Whitestrips™ tuotteita.

Mistä tunnistaa väärennetyt liuskat?

Valikko