Toimitus ja maksutavat

Toimitus

Posti toimittaa tilaukset. Onnistuneen tilauksen jälkeen, saat Track & Trace -seurantanumeron, jolla voit seurata tilauksesi kulkua. Pidämme sinut ajan tasalla sähköpostitse. Toimitus Suomeen on ILMAINEN. Teitko tilauksen ennen klo 21:00? Tilauksesi lähetetään samana päivänä ja saat sen 2-4 arkipäivässä. Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ tilaukset toimitetaan ilmapehmustetussa kirjekuoressa, joka mahtuu postilaatikkoon.

Maksutavat

Maksut käsitellään Mollie-maksujärjestelmän kautta. Mollie. on yksi suurimmista ja turvallisimmista online maksujärjestelmistä. Kaikki maksutavat on lisäkuluttomia (paitsi luottokortit) ja Suommessa asiakkaat voivat valita seuraavan 5 maksutavan välillä: Debit- ja luottokortit (Visa, Mastercard tai American Express), PayPal, ApplePay, Klarna Lasku tai S€PA pankkisiirrot.

Debit- tai luottokortti on suosituin maksutapa. Se on luotettava tapa maksaa ja Visan, Mastercardin tai American Expressin turvaama. Huomaa, että luottokortilla maksusta saatetaan periä lisäkuluja kortintarjoajasta riippuen.

PayPal on maailman eniten käytetty nettimaksutapa. Paypalissa voit turvallisesti säilyttää pankki-tai korttitietojasi ja maksaa yhdellä klikkauksella kaivamatta korttitietojasi esiin aina uudelleen. Se on turvallinen maksutapa ilman lisäkuluja.

Apple Pay on ollut aktiivinen Suomessa vuodesta 2017. Jos siis olet Apple-käyttäjä, voit maksaa ostoksesi käyttämällä Apple ID:tä. Varmista, että Apple tililläsi on aktiivinen maksutapa ja kirjaudu sisään Apple ID:llasi suorittaaksesi ostoksesi loppuun. Onko sinulla ongelmia Apple ID:n tai Apple Pay-tilisi kanssa? Ota yhteyttä Apple Pay-sivustoon ja katso, mitkä maksutavat ja pankit ovat tuettuja Suomessa.

S€PA tarkoittaa “Single Euro Payment Area”. Tämä on EU:n kehittämä erityinen maksutapa, joka on kehitetty yksinkertaistamaan maksaminen Euroopaan sisällä. S€PA maksutavalla siirrät rahaa omalta pankkitililtäsi ja kaikki kontrolli on sinulla. Kun valitset maksutavaksi S€PA pankkisiirron, tilauksesi laitetaan odotustilaan. Kun olet siirtänyt summan ja se on onnistuneesi vastaanotettu, käsittelemme tilauksesi. Huomaa, että siirto saattaa kestää useampia työpäiviä. Kun tilisiirtosi on vastaanotettu, saat meiltä vahvistusviestin sähköpostilla.

Klarna Lasku on aina vain suositumpi maksutapa. Miten se toimii? Klarna Laskulla sinulla on 14 päivää aikaa maksaa ostoksesi tilauksen teon jälkeen. Tämä ei vaikuta tilauksesi käsittelyyn. Tilauksesi käsitellään ja lähetetään samantien. Kun olet valinnut Klarnan maksutavaksi, sinut ohjataan Klanrnan sivuille. Sinun tulee luoda tili tunnistusta varten. Tämän jälkeen saat laskun Klarnalta sähköpostitse. Maksuprosessi on sinun ja Klarnan välinen.

Valikko