Toimitus ja maksutavat

Toimitus

DPD toimittaa tilaukset. Onnistuneen tilauksen jälkeen, saat Track & Trace -seurantanumeron, jolla voit seurata tilauksesi kulkua. Pidämme sinut ajan tasalla sähköpostitse. Toimitus on 7,65 € ja on täysin vakuutettu. Tilauksesi lähetetään samana päivänä ja saat sen 3 – 5 arkipäivässä.

Maksutavat

Maksut käsitellään Stripe-maksujärjestelmän kautta. Stripe on yksi suurimmista ja turvallisimmista verkkomaksujärjestelmistä. Kaikki maksutavat ovat ilmaisia ​​(paitsi KLARNA) ja Suomessa asiakkaat voivat valita seuraavista 4 maksutavasta: Pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard tai American Express), PayPal, KLARNA tai pankkisiirto.

Debit- tai luottokortti on suosituin maksutapa. Se on luotettava tapa maksaa ja Visan, Mastercardin tai American Expressin turvaama. Huomaa, että luottokortilla maksusta saatetaan periä lisäkuluja kortintarjoajasta riippuen.

PayPal on maailman eniten käytetty nettimaksutapa. Paypalissa voit turvallisesti säilyttää pankki-tai korttitietojasi ja maksaa yhdellä klikkauksella kaivamatta korttitietojasi esiin aina uudelleen. Se on turvallinen maksutapa ilman lisäkuluja.

Klarna Lasku on aina vain suositumpi maksutapa. Miten se toimii? Klarna Laskulla sinulla on 30 päivää aikaa maksaa ostoksesi tilauksen teon jälkeen. Tämä ei vaikuta tilauksesi käsittelyyn. Tilauksesi käsitellään ja lähetetään samantien. Kun olet valinnut Klarnan maksutavaksi, sinut ohjataan Klanrnan sivuille. Sinun tulee luoda tili tunnistusta varten. Tämän jälkeen saat laskun Klarnalta sähköpostitse. Maksuprosessi on sinun ja Klarnan välinen.

Suora siirto: Siirrä maksusi suoraan pankkitilillesi. Käytä tilausnumeroasi maksuviitteenä. Tilauksesi lähetetään vasta, kun rahat on hyvitetty tilillemme.

Lähetetään tänään, jos tilaat seuraavan
x