Crest 3D Whitestrips™ Classic Vivid

Ota yhteyttä, jos haluat saada päivityksiä tuotteidemme varastosta.

The Crest 3D Whitestrips™ Classic Vivid on kymmenen päivän mittainen standardihoito. Nämä liuskat ovat mietoja, ja sopivat ihmisille, jotka haluavat raikkaamman ilmeen tai vain muutamaa sävyä vaaleammat hampaat.

Mikä on haluamasi hoitoaika?

Poista

Välitön 3 € ALENNUS uusille jäsenille.

Katso alennusohjelmamme.

Miksi tilata meiltä?
Nopea toimitus

• Tilaa ennen klo 21:00 ja tilauksesi toimitetaan 2-4 päivässä.

• Voit seurata tilauksesi kulkua.

• Ilmainen toimitus Suomeen.

Tilaa nyt, maksa
14 päivän kuluessa

• Voit valita Whitestrips™ ostoksesi maksutavaksi Klarnan ja maksaa jälkikäteen. Se on superhelppoa! Valitse kassalla "Klarna – Lasku". Tilauksesi lähetetään heti ja voit maksaa sen 14 päivän kuluessa.

Tilaa suurella alennuksella!

• Haluaisitko säästää Whitestrips™ ostoksestasi? Luo tili 10 sekunnissa ja saat Whitestrips™ ostoksesi alennettuun hintaan. Ansaitse niin paljon alennusta kuin haluat tai saa seuraava hoitosi jopa ILMAISEKSI! Miten? Katso Alennusohjelmamme.

Alkuperäiset Whitestrips™
tuotteet Yhdysvalloista

• Varo! Monet nettikaupat, jotka myyvät halpoja Whitestrips™ tuotteita, ostavat ne Kiinasta. Nämä eivät ole yhtä laadukkaita kuin alkuperäiset Whitestrips™ -tuotteet Yhdysvalloista. Saamme usein valituksia näiden väärennettyjen tuotteiden uhreilta. Tilatessasi meiltä saat takuuvarmasti alkuperäisiä Whitestrips™ tuotteita.

Mistä tunnistaa väärennetyt liuskat?

Asiakasarviot

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? Jätä arvio ja ansaitse 80 pistettä.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? tai luo tili ja ansaitse 80 pistettä arviollasi.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

23 tuotearviota

23 arviota tuotteelle Crest 3D Whitestrips™ Classic Vivid

 1. Avatar

  Ulla

  Tehnyt kaksi tilausta. Molemmat tulivat nopeasti. Toimii hyvin ja nopeasti. Sai kohtalaisia ongelmia hampaisiini, mutta nyt ovat kauniit ja valkoiset.

 2. Avatar

  Mari

  Tilasin puolihoidon ja näen varmasti eron. Nyt ostan toisen puolihoidon, jotta saan optimaalisen tuloksen, olen todellakin tyytyväinen!

 3. Avatar

  Marie

  Kuulin tästä tuotteesta kauan sitten, olin aluksi hieman skeptinen. Luulin, että se ei toimi. Sillä olin vain kuullut siitä enkä ollut nähnyt sitä. Olin utelias ja tilasin tuotteen. Ja sain hyvän tuloksen, voin sanoa! Suosittelen tätä kaikille.

 4. Avatar

  Juulia

  Täydellisen valkoiset hampaat välittömästi! Hoito on niin helppo tehdä ja tulos on varmasti näkyvissä! Erinomainen nettisivusto ja toimitus on hyvin sujuva! Kiitos!

 5. Avatar

  Sirkka

  Näin heti eron viiden päivän kuluttua. Toimii todella hyvin! Tuskin huomasin mitään herkkyyttä hampaissa varsinkin kun minulla on herkät hampaat.

 6. Avatar

  iiris

  Paremmat tulokset kuin odotin

 7. Avatar

  Onerva

  Tilasin puolihoidon ja heti näin tuloksia. En odottanut tätä. Hyvä tuote eikä haitallinen! 🙂

 8. Avatar

  Henriikka

  Tilasin puolihoidon kokeillakseni tätä, mutta näen jo eron. Helppokäyttöinen ja välittömiä tuloksia. Aion tilata lisää!

 9. Avatar

  Toini

  Liuskat toimivat hyvin nopeasti. Otin puolihoidonja olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Kuuden kuukauden päästä, teen hoiddon taas!

 10. Avatar

  Akseli

  näkyvästi valkoisemmat hampaat, hyvä tuote. ei ole haittaa hampaille, ei mitään ongelmia. Halvempi kuin hammaslääkärissä.

 11. Avatar

  Carita

  Toimitus oli nopea ja hyvä. Otin puolihoidon kokeiluun, koska minulla on hyvin herkät hampaat. Mutta minulla ei ollut ongelmia. Minä luulin, ettei tämä toimi, joten kysyin mieheltäni näkeekö hän eron. Hänen vastauksensa vahvisti, että se kuitenkin toimii. Aion luultavasti tilata näitä myös hänelle.

 12. Avatar

  Juuso

  Tuote toimitettiin hyvin nopeasti, joten pystyin käyttämään sitä välittömästi. Jo toisen kerran jälkeen huomasin pienen eron. Viimeisen käsittelyn jälkeen, hampaani olivat paljon valkoisempaa! Ehdottomasti suositellen tätä tuotetta!

 13. Avatar

  Jonna

  Näet eron, mutta ei enempää kuin 2-4 sävyä vaaleammat. Ehkä se johtuu siitä olen vain tehnyt puoli hoidon ja juonut paljon kahvia, haha. Henkilöille, joilla on hyvin herkät hampaat en suosittele, mutta minulle se on hyvä tuote!

 14. Avatar

  Emilia

  Liuskat toimitettiin nopeasti. Kirjekuoressa postin kautta, joten minun ei tarvinnut olla kotona toimituksen aikana. Kattava ohjekirja oli selkeä ja hyvin toteutettavissa. Olin valinnut viiden päivän hoidon (Classic Vivid), se ei ole paras mahdollinen toivottuun tulokseen. Aion lisätä ylimääräisen käsittelyn

 15. Avatar

  Sisko

  Nopea toimitus, liuskat ovat helppokäyttöisiä, Hampaat ovat puolihoidon jälkeen jo hieman vaaleammat.

 16. Avatar

  Elmeri

  hyvä tuote. Pikatoimitus. Haluttu lopputulos. Mutta haluan tilata täysihoidon. 5 päivää on liian lyhyt

 17. Avatar

  Vilhelmiina

  Koska olin hieman varovainen toimiiko se todella, tilasin ensin puolihoidon. Mutta se todella toimii, on jo vaaleampi sävy. Jotta tulokset olisivat entistä näkyvämmät tilasin nyt toisen puolihoidon. Seuraavalla kerralla vain täysihoito. Erittäin onnellinen!

 18. Avatar

  Suvi

  Käytin liuskoja 5 päivää puoli tuntia päivässä ja näet eron. Kiva nähdä tämä! Olen huomannut joitakin herkkyyttä, jota ei ollut ennen, mutta toivottavasti tämä menee pois nopeasti!

 19. Avatar

  Margareta

  Kahden liuskan käytön jälkeen olen jo saanut pyynnön tilata näitä muille.

 20. Avatar

  Pauliina

  Tilaan hoidon nyt toista kertaa, koska olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Lisäksi se on helppo käyttää. On aivan loistavaa näyttää valkoinen hymy.

 21. Avatar

  Joona

  Normaalisti en koskaan usko näihin tuotteisiin. Mutta olen käyttänyt sitä ensimmäisen kerran ja se todella toimii. 1. kerran jälkeen näin hetkessä ero. Hyvin tyytyväinen niihin!

 22. Avatar

  Alisa

  Tilasin liuskat ja ne toimivat hyvin!

 23. Avatar

  Saara

  Tilasin Classic Vivid-liuskat. Liuskat ovat helppokäyttöisiä, pidät niitä vain 30 minuutin ajan ja samalla voit jatkaa tehdä muita asioita. Ja tulos on välittömästi nähtävissä. 2 liuskan käytön jälkeen olen jo saanut kehuja valkoisimmista hampaistani. Suosittelen ehdottomasti!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Cancel

Tuotetiedot

Crest 3D Whitestrips™ Classic Vivid tekee hampaasi huomattavasti valkoisemmiksi lyhyessä ajassa. Uuden ”Advanced Seal” -tekniikan ansiosta (toisin kuin Crest 3D Whitestrips™ Supremessa), nämä liuskat kiinnittyvät hampaisiisi erittäin hyvin, ja puhuminen tai juominen ei ole enää ongelma.
Kuinka se toimii?
Aseta Crest 3D Whitestrips™ Classic Vivid -liuskat hampaisiisi puoleksi tunniksi. Toista kymmenen päivän ajan, tai kunnes saat haluamasi lopputuloksen.
Kenelle?
Crest 3D Whitestrips™ Vivid sopii erityisesti henkilöille, jotka haluavat hieman vaaleammat hampaat, mutta myös niille, joilla on tupakoinnin tai kahvin juonnin aiheuttamia värjäymiä.
– 10 päivän hoito, 30 minuuttia päivässä
– Liuskat kiinnittyvät erinomaisesti “Advanced Seal” -tekniikan ansiosta
– Ihanteellinen ilmeen raikastamiseen
– Suomenkieliset käyttöohjeet
– Näkyvät tulokset noin 6 kuukauden ajan
Eikö Crest 3D Whitestrips™ ole ennestään tuttu? Katso alla oleva video.

Muut Whitestrips™ -tuotteet

Valikko