Tietoa meistä

Löysimme tuotteen New Yorkin lomamme aikana. Crest 3D Whitestrips™, valkoisempia hampaita varten! Tulokset olivat hämmästyttäviä! Palattuamme Suomeen saimme selville, että tuote oli täällä tuntematon. Autoin säännöllisesti ystäviäni saamaan Crest 3D Whitestrips™ -tuotteita. Pian jo toimitimme Crest 3D Whitestrips™ tuotteita kaikille faneillemme Suomessa! Ja Minunkaunishymy.fi on tulos.

Mikä on Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™?

Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ ovat DIY hampaidenvalkaisusarja. Niiden käyttö on turvallista, helppoa ja tehokasta. Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ ovat läpinäkyviä liuskoja, joissa on ohut vaalennusgeeli, joka tarttuu hampaisiin. Erityinen geeli varmistaa, että hampaasi tulevat valkoisemmiksi. Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ on Yhdysvaltojen nro 1. hampaidenvalkaisutuote. Yhdysvalloista lähtöisin oleva tuote, josta on tulossa maailmanlaajuinen hitti vailla vertaa, on myös kasvattanut suosiotaan Suomessa.

Whitestrips™ historia

Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ ovat olleet olemassa vuodesta 2001 ja ovat P&G: n (Procter & Gamble) tuote. Vuosien mittaan Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ ovat voittaneet monia kauneuspalkintoja ELLE:ssä, Alluressa ja Cosmopolitanissa. Tällä hetkellä maailmanlaajuisten käyttäjien määrä ylittää 22 miljoonaa.

Meidän avullamme Whitestrips™ tuotteita pystyy tilaamaan myös Suomeen. Yrityksemme ei sijaitse EU:ssa, mutta erinomaisen laivaliikenteen myötä tilaukset toimitetaan maailmanlaajuisesti muutamassa päivässä. Minunkaunishymy.fi ei kuulu Crestille tai Oral-B:lle, mutta toimii jälleenmyyjänä laadukkaille Oral-B- ja Crest-tuotteille.

Lähetetään tänään, jos tilaat seuraavan
x