Vastuuvapauslauseke

Tässä vastuuvapauslausekkeessa selitämme seuraavan:

 1. Verkkosivu: Tämä vastuuvapauslauseke pätee kaikkiin niihin verkkosivuihin, joihin julkaisija ne on asettanut;
  1. julkaisija: verkkosivujen valtuutettu julkaisija;
  2. käyttö: muun muassa lataus, kirjautuminen, tiedustelu, konsultointi, lukeminen, tutkiminen, kuunteleminen, muokkaaminen, täyttäminen, lähettäminen, kopiointi, säilyttäminen, lähettäminen edelleen, jakaminen, tarjottujen palveluiden käyttö, laillisten toimintojen täyteenpano (esim. ostaminen, vuokraaminen);
  3. sinä: edustettu yksityishenkilö tai laillinen taho, joka käyttää verkkosivua;
  4. sisältö: muun muassa tekstit, staattiset tai dynaamiset kuvat, hyperlinkit, ääni- tai video-osuudet ja/tai muut sisällöt;
  5. vahingot: suorat tai epäsuorat vauriot, kuten datan, liiketoiminnan, tuottojen tai saavutetun pääoman menetys tai muu taloudellinen haitta.
 2. Kaikki Vastuuvapauslausekkeen artikkelit pätevät verkkosivuihin. Käyttämällä verkkosivua hyväksyt vastuuvapauslausekkeen kokonaisuudessaan.
 3. Julkaisija pyrkii toteuttamaan ja/tai lisäämään tietoa verkkosivuille säännöllisesti. Tästä huolimatta, on mahdollista, että sisältö on keskeneräistä ja/tai virheellistä.
 4. Julkaisija tarjoaa verkkosivun sisällön SELLAISENAAN, ilman takuita sen luotettavuudesta, soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen tai muutoin. Sisältö on kokeellista ja tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön.
 5. Julkaisija ei ole vastuussa mistään vahingoista, joita on voinut ilmetä verkkosivun käyttöön tai käytön mahdottomuuteen liittyen
 6. Julkaisija voi muokata tai poistaa verkkosivun internetistä koska vain ja ilman ennakkoilmoitusta. Julkaisija ei ole vastuussa mistään verkkosivun muokkaukseen tai poistoon liittyvistä seurauksista.
 7. Kolmannen osapuolen tarjoamaa sisältöä ei ole henkilökohtaisesti tarkastettu, testattu, todistettu tai vahvistettu julkaisijan toimesta, ja siksi julkaisija ei ota vastuuta sen sisällöstä.
 8. Verkkosivujen ja sen sisällön valtuuttamaton käyttö tai väärinkäyttö voi johtaa tekijänoikeuden loukkaamiseen tai yksityisyyden, julkaisujen, viestinnän ja muiden asioiden laittomaan käyttöön. Olet vastuussa kaikesta tiedosta ja pyynnöistä, jotka lähetät verkkosivuilta.
 9. Julkaisija pidättää oikeuden estää pääsysi verkkosivuille tai joihinkin verkkosivuilla tarjottaviin palveluihin. Seurauksena siitä, julkaisija voi tarkkailla pääsyäsi verkkosivuille.
 10. Sinun tulee suojella julkaisijaa, sen työntekijöitä, edustajia, lisenssin haltijoita, kauppakumppaneita ja tämän lausekkeen kirjoittajaa mitään oikeudellisia tai muita kuin oikeudellisia toimenpiteitä vastaan, mukaan lukien oikeusavun, kirjanpidon yms. kustannukset, jotka ovat suoria tai epäsuoria seurauksia verkkosivujen käytöstäsi ja/tai jonkin lain, säännön tai kolmannen osapuolen säännön rikkomisestasi.
Lähetetään tänään, jos tilaat seuraavan
x