5 vinkkiä valkoisemmille hampaille

Kaikki haluavat loistavan valkoisen hymyn. Ei vain siksi, että se on kaunista, vaan myös jättääksesi itsestäsi hyvän vaikutelman. Siistit, raikkaat ja valkoiset hampaat antavat terveen vaikutelman ja voit myös hurmata treffikumppanisi niillä!

Kuinka saat valkoisemmat hampaat?

Kenelläkään ei ole valkoiset hampaat automaattisesti, hampaidesi valkoisuus on geneettisesti määritelty, etkä voi vaikuttaa siihen juurikaan. Vuosien varrella hampaasi voivat värjäytyä riippuen monista eri syistä, kuten; suuhygieniasta, kahvista, alkoholituotteista, tupakoinnista ja monesta muusta asiasta. Haluatko valkoiset hampaasi takaisin? Katso vinkkimme ja apukeinomme, joita voit käyttää hampaidesi valkaisuun.

keltaiset hampaat whitestrips
Vinkki 1: valitse oikeat tuotteet

Haluatko valkoisemmat hampaat? Kaikki alkaa oikean tuotemerkin valinnalla. Suuhygieniamarkkinoilla on lukemattomia tuotemerkkejä, ja jonkin ajan kuluttua et tiedä, minkä merkin valita.

Parhaiten tunnetut tuotemerkit ovat Oral-B, Crest ja Colgate. Niillä on miljoonia käyttäjiä maailmanlaajuisesti, ja ne toimivat yhteistyössä Yhdysvaltain hammaslääkäriyhdistyksen (ADA) kanssa. Niiden tarjoamat tuotteet ovat siis takuuvarman laadukkaita ja luotettavia.

Vinkki 2: suuhygienia on erittäin tärkeää valkoisille hampaille/h6>

Ei ole mitään tärkeämpää kuin suuhygieniasta huolehtiminen. On sanomattakin selvää, että hampaiden harjaus (useasti päivässä) on tärkeää, mutta kaikki eivät osaa ottaa sitä huomioon.

Oral-B suosittelee harjaamaan hampaat kahdesti päivässä ja hammaslangan huolellista käyttöä, se suojaa parhaiten hammasvaurioita ja ienongelmia vastaan.

Vinkki 3: vieraile hammaslääkärisi luona säännöllisesti

Kuinka monta kertaa olet käynyt hammastarkastuksessa lähivuosina? Varmista, että käyt hammaslääkärillä vähintään 6 kuukauden välein tarkastamassa ja puhdistamassa hampaasi. Hammaslääkäri voi poistaa plakkia ja hammaskiveä paikoista, joihin et itse yletä.

Vinkki 4: käytä Oral-B tai Crest 3D Whitestrips™ -tuotteita

Oral-B ja Crest (osa Procter & Gamblea) ovat julkaisseet Whitestrips™ -tuotteet, jotka tekevät täysin sen, mitä hammaslääkärikin valkaistessaan hampaasi. Nämä liuskat sisältävät ainesosan (peroksisi), joka valkaisee hampaasi.

Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ -tuotteilla oon yli 22 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti ja ne ovat äärettömän suosittuja Yhdysvalloissa. Koska niiden suosio on kasvanut räjähdysmäisesti USAssa, myös Suomessa on herännyt niihin kiinnostus, koska niiden tulokset ovat niin hyviä.

Ihmiset haluavat valkaista hampaansa turvallisesti, ja siksi he valitsevat Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ -tuotteet, sillä nämä tuotemerkit takaavat laadun ja ne toimivat yhteistyössä Yhdysvaltain hammaslääkäriliiton kanssa.

Vinkki 5: hampaiden valkaisu hammaslääkärillä

Haluatko mennä askeleen pidemmälle? Ammattimainen hammaslääkäri voi myös valkaista hampaasi käyttäen samaa ainesosaa (peroksidi), joita myös Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ -tuotteet sisältävät. Huomioi: hampaiden valkaisu ammattimaisella hammaslääkärillä voi helposti maksaa useita satoja euroja.

Lähetetään tänään, jos tilaat seuraavan
x