Hampaidesi valkaisu Oral-B:n ja Crest 3D Whitestrips:n avulla

Nykyään yhä useammat ihmiset haluavat valkaista hampaansa kotona, eivätkä haluaisi maksaa siitä satoja euroja, mitä toimenpide maksaisi ammattimaisen hammaslääkärin vastaanotolla. Procter & Gamble on siksi julkaissut: Crest ja Oral-B Whitestrips™ -liuskat, jotka tekevät kaiken sen, mitä hammaslääkärikin tekisi, mutta voit tehdä sen itsenäisesti kotonasi.

Mitä ovat Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™?

Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ -liuskat ovat tee-se-itse hampaidenvalkaisutuotteet, joita voit käyttää missä vain, koska vain. Läpinäkyvät Whitestrips™ -liuskat sisältävät valkaisugeeliä ja ovat 100% turvallisia ja helppoja asettaa hampaisiisi. Verkkosivuillamme tarjoamamme Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ -liuskat ovat alkuperäiset Whitestrips™ -tuotteet USAsta ja ne ovat voittaneet useita palkintoja vuosien varrella.

Palkintoja? Kyllä! Crest 3D Whitestrips™ -liuskat ovat voittaneet useita kauneuskilpailuja Alluressa ja Cosmopolitanissa. Whitestrips™ -tuotteet ovat todella suosittuja, ja siksi niillä onkin yli 22 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Ne ovatkin maailman käytetyimmät hampaidenvalkaisutuotteet.

oral-b crest whitestrips

Kuinka Oral-B ja Crest 3D Whitestrips™ -tuotteet toimivat?

Whitestrips™ -tuotteiden käyttö on äärimmäisen helppoa. Voit käyttää niitä 3ssa helpossa vaiheessa. Riippuen Whitestrips™ -tuotteesta, sinun täytyy jättää ne hampaisiisi 30 tai 60 minuutiksi ja sen jälkeen näet välittömiä tuloksia.

  1. Harjaa hampaasi kevyesti pelkällä vedellä ja varmista sitten, että hampaasi ovat kuivat.
  2. Aseta Whitestrips™ -liuskat hampaisiisi 30 tai 60 minuutiksi (varmista aina vaikutusaika käyttöohjeesta).
  3. Irroita liuskat ja näe upeat tulokset

Mikä Whitestrips™ -tuote sinun tulisi valita?

De Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects on verkkokauppamme suosituin tuote, ja sillä on yli 100 asiakasarviota. Miksi ne ovat niin suosittuja? Se on perusteellinen hoito vain 20 päivän ajan ja se ei ainoastaan valkaise hampaitasi, vaan takaa myös puhtaan ja raikkaan ilmeen hampaillesi.

Mitkä ovat Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects -tuotteen edut?
  • Valkaise hampaasi helposti kotona.
  • Tulokset ovat näkyviä vielä 12 kuukauden jälkeen.
  • Whitestrips™ -liuskat poistavat hammaskiveä vuosien ajalta.
  • Geeli sisältää samaa ainetta (peroksidi), jota hammaslääkärit käyttävät hampaiden valkaisussa.
  • Whitestrips™ -tuotteissa on “Advanced Seal Teknologia”. Tämä tarkoittaa sitä, että liuskat kiinnittyvät hampaisiisi eivätkä luiskahda pois paikoiltaan.
  • Whitestrips™ -liuskat ovat helppo käyttää osana päivittäistä rutiiniasi. Voit kävellä, työskennellä ja jopa puhua niiden kanssa.

Kaiken kaikkiaan Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects on erittäin suositeltu tuote valkaisemaan hampaasi turvallisesti ja helposti kotona. Etkö ole vielä vakuuttunut? Katso asiakasarviomme ja videotodisteet ja ylläty, kuinka huomattavia tuloksia voit saavuttaa Whitestrips™ -tuotteilla.

Crest 3D Whitestrips Professional Effects
Lähetetään tänään, jos tilaat seuraavan
x