Oral-B Whitestrips™

Tuotteita ei tällä hetkellä voida tilata. Tule takaisin myöhemmin.

Oral-B Whitestrips™ ovat Crestin valmistajalta. Liuskat ovat hieman Crest 3D Whitestrips™:iä miedompia, mutta takaavat samat lopputulokset. Nämä liuskat ovat samankaltaisia kuin Crest 3D Whitestrips™ Classic Vivid -tuotteet. (Huom: tämä tuote ei sisällä ’Advanced seal’ -tekniikkaa).

Mikä on haluamasi hoitoaika?

  • Puolihoito 35,95 €
  • Täysihoito 65,95 €
Poista
Lägg till i önskelistan

Välitön 3 € ALENNUS uusille jäsenille.

Katso alennusohjelmamme.

Miksi tilata meiltä?
Nopea toimitus

• Tilaa ennen klo 21:00 ja tilauksesi toimitetaan 2-4 päivässä.

• Voit seurata tilauksesi kulkua.

• Ilmainen toimitus Suomeen.

Tilaa nyt, maksa
14 päivän kuluessa

• Voit valita Whitestrips™ ostoksesi maksutavaksi Klarnan ja maksaa jälkikäteen. Se on superhelppoa! Valitse kassalla "Klarna – Lasku". Tilauksesi lähetetään heti ja voit maksaa sen 14 päivän kuluessa.

Tilaa suurella alennuksella!

• Haluaisitko säästää Whitestrips™ ostoksestasi? Luo tili 10 sekunnissa ja saat Whitestrips™ ostoksesi alennettuun hintaan. Ansaitse niin paljon alennusta kuin haluat tai saa seuraava hoitosi jopa ILMAISEKSI! Miten? Katso Alennusohjelmamme.

Alkuperäiset Whitestrips™
tuotteet Yhdysvalloista

• Varo! Monet nettikaupat, jotka myyvät halpoja Whitestrips™ tuotteita, ostavat ne Kiinasta. Nämä eivät ole yhtä laadukkaita kuin alkuperäiset Whitestrips™ -tuotteet Yhdysvalloista. Saamme usein valituksia näiden väärennettyjen tuotteiden uhreilta. Tilatessasi meiltä saat takuuvarmasti alkuperäisiä Whitestrips™ tuotteita.

Mistä tunnistaa väärennetyt liuskat?

toimitus valkaisuliuskat Whitestrips

Asiakasarviot

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? Jätä arvio ja ansaitse 80 pistettä.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? tai luo tili ja ansaitse 80 pistettä arviollasi.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

4 tuotearviota

4 Comments

  1. Avatar Maarit 25/10/2018
  2. Avatar Mauri 10/07/2018
  3. Avatar Annikki 08/07/2018
  4. Avatar Sofia 19/06/2018

Vastaa

Sending

Tuotetiedot

Oral-B Whitestrips™ -tuotteet ovat ohuita, joustavia polyeteeniliuskoja, joissa on vetyperoksidia sisältävä geelimäinen valkaisuominaisuus. Samaa valkaisugeeliä käytetään myös perinteisissä valkaisumetodeissa turvalliseen hampaiden valkaisuun. Liuskat muotoutuvat hampaisiisi ja mahdollistavat geelin valkaisevan hampaassa tarpeeksi pitkään poistaakseen pinttyneimmänkin värivirheen hampaan päältä, tehden hampaan huomattavasti valkoisemmaksi.

Mitä eroa on Oral-B Whitestrips™ ja Oral-B Whitestrips™ Luxella?
Oral-B Whitestrip™ Luxe on voimakkaampi hoitokeino ja Luxe sisältää Advanced Seal -teknologian, jonka avulla liuskat kiinnittyvät hampaisiin paljon paremmin valkaisun aikana.

Mitä eroa on Oral-B Whitestrips™ and Crest 3D Whitestrips™illä?
Crest ja Oral-B ovat molemmat monikansallisen Procter & Gamblen omistuksessa. Muita yhtiöitä P&Gn omistuksessa ovat muun muassa Ariel, Braun Gilette, Head&Shoulders, Pantene, Olay, Nutella ja Pringles. Oral-B ja Crest ovat suunhoidon suurimpia toimittajia maailmassa. Tuotteet ovat usein samoja, mutta Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa tuotteet myydään nimellä Crest 3D Whitestrips™ ja Australiassa, Etelä-Amerikassa ja Euroopassa nimellä Oral-B Whitestrips™. Brändit ovat jo vakiintuneita näillä alueilla. Niin nuoret kuin vanhatkin tuntevat merkin, joten ei ole järkeä myydä Crestiä Euroopassa ja Oral-B:tä Amerikassa. Crest ja Oral-B ovat siis samalta valmistajalta, vain nimi eroaa.

Erot tehokkuudessa?
Oral-B Whitestrips™ sisältää 5,25% vetyperoksidia ja Crest 3D Whitestrips™ sisältää sitä 6%:sta alkaen. Crest 3D Whitestrips™ on hiukan vahvempi, mutta ero on niin pieni, ettei sillä ole juurikaan väliä, käytätkö Oral-B:tä vai Crestiä. Käyttöohjeet ovat samat ja liuskat myös näyttävät samalta.

Milloin näen tuloksia Oral-B Whitestrips™:llä?
Riippuu henkilöstä milloin tulokset tulevat näkyviin, mutta suurin osa näkee eron 4 päivän sisään, kun liuskoja on käytetty ohjeiden mukaisesti.

Kuinka pitkään hampaani pysyvät valkoisempina Oral-B Whitestrips™ in avulla?
Kun käytät Oral-B Whitestrips™iä ohjeiden mukaisesti, hampaasi voivat pysyä valkoisempina 12 kuukauteen asti. Hampaiden valkoisuus riippuu monista tekijöistä, kuten kuinka usein juot teetä, kahvia, colaa tai punaviiniä, sekä tupakoinnista.

Voinko syödä tai juoda kun Oral-B Whitestrips™ on hampaissani?
Syöminen ja juominen liuskojen ollessa hampaissa ei ole suositeltavaa, sillä se vaikuttaa lopputulokseen.

Kuinka pitkään minun täytyy odottaa valkaisun jälkeen ennen kuin voin syödä tai juoda?
Valkaisun jälkeen on parasta huuhdella suu värittömällä fluoridisuuvedellä ja olla tunti syömättä tai juomatta. Saadaksesi parhaan tuloksen, vältä kahvin, teen, punaviinin ja tupakan nauttimista Oral-B Whitestrips™ valkaisun aikana.

Voinko pestä hampaani heti Oral-B Whitestrips™in käytön jälkeen?
Suosittelemme pesemään hampaat ilman hammastahnaa ja kuivaamaan hampaat paperilla ennen liuskojen käyttöä, sillä silloin liuskat kiinnittyvät paremmin. Kun olet käyttänyt liuskat, heitä ne roskiin ja huuhtele suu hyvin. On parasta odottaa 30 minuuttia ennen kuin peset hampaasi hammastahnalla.

Vaikuttaako Oral-B Whitestrips™ hammaskruunuihin ja -paikkoihin?
Oral-B Whitestrips™ ei vahingoita hammaskruunuja ja -paikkoja tai muita hammasmuutoksia. Liuskat valkaisevat VAIN OMAN HAMPAASI, joten jos sinulla on osittaisia hammasproteeseja, paikkauksia tai kruunuja, niihin voi tulla väriero omaan hampaaseesi verrattuna. Liuskoja ei voi käyttää hammasrautojen kanssa. Jos sinulle on tehty edellä mainittuja hoitoja tai tarvitset niitä, tai jos kärsit lääkkeiden aiheuttamasta hampaiden värjäytymisestä, kysy ensin hammaslääkäriltäsi onko järkevää valkaista hampaitasi.

Mitä valkaisuainetta Oral-B Whitestrips™ssä on käytetty?
Jokainen liuska sisältää vetyperoksidia (5,25%), joka on todettu turvalliseksi (hammaslääkärin konsultaation ja hyväksynnän jälkeen) Euroopan komission kuluttajatuotteiden tiedekomitean (Scientific Committee for Consumer Products, SCCP) mukaan.

Onko Oral-B Whitestrips™ turvallinen hammaskiilteelle?
Kaikki olemassa oleva turvallisuusinformaatio osoittaa, että Oral-B Whitestrips™ on turvallinen hammaskiilteelle, kun sitä käytetään ohjeiden mukaisesti. Ongelmia voi ilmetä vastuuttoman tuotteen käytön myötä, kuten jos liuskoja käyttää liian usein tai liian pitkään.

Eikö Oral-B Whitestrips™ ole ennestään tuttu? Katso alla oleva video.

Muut Whitestrips™ -tuotteet

Valikko