Oral-B Whitestrips™ Luxe

Ota yhteyttä, jos haluat saada päivityksiä tuotteidemme varastosta.

Oral-B Whitestrips™ Luxe on samalta valmistajalta kuin Crest. Liuskat ovat hieman Crest 3D Whitestrips™:iä miedompia, mutta takaavat saman lopputuloksen. Nämä liuskat ovat samankaltaisia kuin Crest 3D Whitestrips™ Glamorous White -tuotteet.

Mikä on haluamasi hoitoaika?

Poista

Välitön 3 € ALENNUS uusille jäsenille.

Katso alennusohjelmamme.

Miksi tilata meiltä?
Nopea toimitus

• Tilauksesi toimitetaan 3 – 5 päivässä ja voit seurata paketin etenemistä seurantakoodilla.

• Voit seurata tilauksesi kulkua.

• Ilmainen toimitus Suomeen.

Toimitus 24 tunnin sisällä

Valitse ilmainen toimitus ja saat tilauksesi muutamassa päivässä. Jos kuitenkin haluat vastaanottaa tilauksesi vieläkin nopeammin, voit valita 24 tunnin toimitusvaihtoehdon, joka löytyy kassalla tilauksen tekemisen yhteydessä. Tämä vaihtoehto maksaa hieman enemmän, mutta jos tilaat ennen klo 11.00, tilauksesi toimitetaan 24 tunnin sisällä.

Tilaa nyt, maksa
14 päivän kuluessa

• Voit valita Whitestrips™ ostoksesi maksutavaksi Klarnan ja maksaa jälkikäteen. Se on superhelppoa! Valitse kassalla "Klarna – Lasku". Tilauksesi lähetetään heti ja voit maksaa sen 14 päivän kuluessa.

Tilaa suurella alennuksella!

• Haluaisitko säästää Whitestrips™ ostoksestasi? Luo tili 10 sekunnissa ja saat Whitestrips™ ostoksesi alennettuun hintaan. Ansaitse niin paljon alennusta kuin haluat tai saa seuraava hoitosi jopa ILMAISEKSI! Miten? Katso Alennusohjelmamme.

Tyytyväisyystakuu

• 98% tuotetta testanneista käyttäjistä ovat saavuttaneet yllättäviä tuloksia Oral-B:n ja Crestin Whitestrips™-tuotteen avulla.

• Etkö ole tyytyväinen tulokseen? Älä huoli, autamme sinua saavuttamaan kauniit ja valkoiset hampaat.

• Lue Whitestrips™-tuotteen ostaneiden asiakkaiden arvosteluja.

Alkuperäiset Whitestrips™
tuotteet Yhdysvalloista

• Varo! Monet nettikaupat, jotka myyvät halpoja Whitestrips™ tuotteita, ostavat ne Kiinasta. Nämä eivät ole yhtä laadukkaita kuin alkuperäiset Whitestrips™ -tuotteet Yhdysvalloista. Saamme usein valituksia näiden väärennettyjen tuotteiden uhreilta. Tilatessasi meiltä saat takuuvarmasti alkuperäisiä Whitestrips™ tuotteita.

Mistä tunnistaa väärennetyt liuskat?

Asiakasarviot

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? Jätä arvio ja ansaitse 80 pistettä.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

Ostitko nämä Whitestrips™ -tuotteet? tai luo tili ja ansaitse 80 pistettä arviollasi.

Alennuspisteillä ansaitset huomattavia alennuksia Whitestrips™ -tuotteistasi!

8 tuotearviota

8 arviota tuotteelle Oral-B Whitestrips™ Luxe

 1. Veera

  Minulla on herkät hampaat kun käytin muita liuskoja, mutta nämä eivät anna minulle mitään herkkyyttä. Ne eivät todennäköisesti olleet niin vahvoja, mutta otat vain uuuden hoidon 6 kuukauden välein. Olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen, varmasti ostan uudelleen

 2. Linda

  Saan aina monia kohteliaisuuksia minun valkoisista hampaistani. tämä on salaisuus. tulos pysyy myös kuukausia!

 3. Reetta

  En valitettavasti saanut mitään tuloksia, mutta sain herkät hampaat, toivoin että hampaani olisivat muutaman sävyn vaaleampia.

 4. Sirpa

  Liuksat toimivat hyvin. Hampaat ovat selvästi valkoisemmat. Kuukauden kuluttua tuolos on vähäisempi mutta otin vain puolihoito.

 5. Kristiina

  Nopea toimitus, toimii todella hyvin. Saat tuloksia jo 2. kerran jälkeen

 6. Kerttu

  Ostin tämän ja huomasin todellisen eron, otin puolihoidon ja hampaani ovat jo menneet useita sävyjä vaaleammiksi. Varsinkin kuvissa ero on todella huomattava! Tarvitsen vielä ylimääräisiä hoitoja saada todellisen valoisan hymy mitä haluan! Mutta kaiken kaikkiaan erittäin hyvä tuote!

 7. Katriina

  Puolihoidon jälkeen selvästi voi nähdä tuloksia. Huomattavan valkoisemmat hampaat. On tärkeää, että on valkoisemmat hampaat

 8. Ester

  Tämän tuotteen arvo mielestäni on ehdottomasti hyvä. Tulokset kolmen liukan j’lkeen ovat hyvin havaittavissa. Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Cancel

Tuotetiedot

Oral-B Whitestrips™ Luxe -tuotteet ovat ohuita, joustavia polyeteeniliuskoja, joissa on vetyperoksidia sisältävä geelimäinen valkaisuominaisuus. Samaa valkaisugeeliä käytetään myös perinteisissä valkaisumetodeissa turvalliseen hampaiden valkaisuun. Liuskat muotoutuvat hampaisiisi ja mahdollistavat geelin valkaisevan hampaassa tarpeeksi pitkään poistaakseen pinttyneimmänkin värivirheen hampaan päältä, tehden hampaan huomattavasti valkoisemmaksi.
Mitä eroa on Oral-B Whitestrips™ ja Oral-B Whitestrips™ Luxella?
Oral-B Whitestrip™ Luxe on voimakkaampi hoitokeino ja Luxe sisältää Advanced Seal -teknologian, jonka avulla liuskat kiinnittyvät hampaisiin paljon paremmin valkaisun aikana.
Mitä eroa on Oral-B Whitestrips™ and Crest 3D Whitestrips™illä?
Crest ja Oral-B ovat molemmat monikansallisen Procter & Gamblen omistuksessa. Muita yhtiöitä P&Gn omistuksessa ovat muun muassa Ariel, Braun Gilette, Head&Shoulders, Pantene, Olay, Nutella ja Pringles. Oral-B ja Crest ovat suunhoidon suurimpia toimittajia maailmassa. Tuotteet ovat usein samoja, mutta Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa tuotteet myydään nimellä Crest 3D Whitestrips™ ja Australiassa, Etelä-Amerikassa ja Euroopassa nimellä Oral-B Whitestrips™. Brändit ovat jo vakiintuneita näillä alueilla. Niin nuoret kuin vanhatkin tuntevat merkin, joten ei ole järkeä myydä Crestiä Euroopassa ja Oral-B:tä Amerikassa. Crest ja Oral-B ovat siis samalta valmistajalta, vain nimi eroaa.
Erot tehokkuudessa?
Oral-B Whitestrips™ sisältää 5,25% vetyperoksidia ja Crest 3D Whitestrips™ sisältää sitä 6%:sta alkaen. Crest 3D Whitestrips™ on hiukan vahvempi, mutta ero on niin pieni, ettei sillä ole juurikaan väliä, käytätkö Oral-B:tä vai Crestiä. Käyttöohjeet ovat samat ja liuskat myös näyttävät samalta.
Milloin näen tuloksia Oral-B Whitestrips™ Luxella?
Riippuu henkilöstä milloin tulokset tulevat näkyviin, mutta suurin osa näkee eron 4 päivän sisään, kun liuskoja on käytetty ohjeiden mukaisesti.
Kuinka pitkään hampaani pysyvät valkoisempina Oral-B Whitestrips™ Luxe:n avulla?
Kun käytät Oral-B Whitestrips™ Luxeiä ohjeiden mukaisesti, hampaasi voivat pysyä valkoisempina 12 kuukauteen asti. Hampaiden valkoisuus riippuu monista tekijöistä, kuten kuinka usein juot teetä, kahvia, colaa tai punaviiniä, sekä tupakoinnista.
Voinko syödä tai juoda kun Oral-B Whitestrips™ Luxe:n hampaissani?
Syöminen ja juominen liuskojen ollessa hampaissa ei ole suositeltavaa, sillä se vaikuttaa lopputulokseen.
Kuinka pitkään minun täytyy odottaa valkaisun jälkeen ennen kuin voin syödä tai juoda?
Valkaisun jälkeen on parasta huuhdella suu värittömällä fluoridisuuvedellä ja olla tunti syömättä tai juomatta. Saadaksesi parhaan tuloksen, vältä kahvin, teen, punaviinin ja tupakan nauttimista Oral-B Whitestrips™ Luxe valkaisun aikana.
Voinko pestä hampaani heti Oral-B Whitestrips™ Luxe:n käytön jälkeen?
Suosittelemme pesemään hampaat ilman hammastahnaa ja kuivaamaan hampaat paperilla ennen liuskojen käyttöä, sillä silloin liuskat kiinnittyvät paremmin. Kun olet käyttänyt liuskat, heitä ne roskiin ja huuhtele suu hyvin. On parasta odottaa 30 minuuttia ennen kuin peset hampaasi hammastahnalla.
Vaikuttaako Oral-B Whitestrips™ Luxe hammaskruunuihin ja -paikkoihin?
Oral-B Whitestrips™ Luxe ei vahingoita hammaskruunuja ja -paikkoja tai muita hammasmuutoksia. Liuskat valkaisevat VAIN OMAN HAMPAASI, joten jos sinulla on osittaisia hammasproteeseja, paikkauksia tai kruunuja, niihin voi tulla väriero omaan hampaaseesi verrattuna. Liuskoja ei voi käyttää hammasrautojen kanssa. Jos sinulle on tehty edellä mainittuja hoitoja tai tarvitset niitä, tai jos kärsit lääkkeiden aiheuttamasta hampaiden värjäytymisestä, kysy ensin hammaslääkäriltäsi onko järkevää valkaista hampaitasi.
Mitä valkaisuainetta Oral-B Whitestrips™ Luxe:ssa on käytetty?
Jokainen liuska sisältää vetyperoksidia (5,25%), joka on todettu turvalliseksi (hammaslääkärin konsultaation ja hyväksynnän jälkeen) Euroopan komission kuluttajatuotteiden tiedekomitean (Scientific Committee for Consumer Products, SCCP) mukaan.
Onko Oral-B Whitestrips™ Luxe turvallinen hammaskiilteelle?
Kaikki olemassa oleva turvallisuusinformaatio osoittaa, että Oral-B Whitestrips™ Luxe on turvallinen hammaskiilteelle, kun sitä käytetään ohjeiden mukaisesti. Ongelmia voi ilmetä vastuuttoman tuotteen käytön myötä, kuten jos liuskoja käyttää liian usein tai liian pitkään.
Eikö Oral-B Whitestrips™ Luxe ole ennestään tuttu? Katso alla oleva video.

Muut Whitestrips™ -tuotteet

Valikko